Tu unde dansezi weekendul ăsta? Muzica bună e la AVi, just sayin’!

După ce în acest început de an ne-am bucurat constant de invitați de marcă din exterior, am decis să ne bucurăm și de propriii DJ din plan local, rezidenți sau în al căror potențial credem foarte mult.

Astfel, sfârșitul de săptămână ce se apropie cu pași repezi va fi marcat cu prezența exclusivă a unor artiști mureșeni în cel mai important club din Târgu-Mureș.

Și pentru că vorbim despre AVi, weekendul începe joi, Nemeș fiind protagonistul Live Stream-ului din această săptămână.

Ne încântă revenirea lui cu această ocazie la pupitrul nostru, mai ales că Nemeș a făcut treabă bună ori de câte ori s-a aflat la mixer, atât la AVi, cât și la Privo (nu uităm dansul de vara trecută!).

Începând cu ora 20.00 și până la miezul nopții, mureșeanul ne va delecta cu setul său, transmis Live Stream pe canalul de Youtube Avimag, precum și în comunitatea Avimag de pe Facebook, unde îl veți putea asculta și reasculta ori de câte ori aveți ocazia. 

Asta e, practic, încălzirea pentru expoziția muzicală cu artiști locali pe care AVi o va găzdui vineri noapte, începând cu ora 23.00.

Și pentru orice expoziție de succes se bucură de prezența unuia sau mai multor artiști, ne-am gândit să vi-i aducem pe iON, Addo și Cojoc la pupitru, ingredientele necesare pentru o noapte de pomină în clubul nostru.

Addo revine după scurtul și intensul periplu european, bifând două dintre capitalele muzicii electronice underground la nivel continental și chiar mondial, Berlin și Londra.

Suntem nerăbdători să auzim ce ne-a pregătit, mai ales că-l va avea alături pe iON, rezidentul nostru expert în dans contagios, cei doi formând un cuplu letal de DJ atunci când stau în fața mixerului. iON se poate lăuda cu două producții noi care deja ne-au cucerit inimile și pe care vă invităm să le ascultați cap-coadă toată ziua, cum facem noi de vreo două săptămâni.

https://soundcloud.com/ion-ion-ion/caseta-cu-directie-original-mix/s-Bsf4X?in=ion-ion-ion/sets/demo/s-HDZgY

Cojoc completează lineup-ul party-ului de vineri cu artiști locali, marcând astfel o altă revenire de marcă la pupitrul din AVi, unul la care se simte foarte bine și își poate exprima măsura talentului.

Accesul la petrecere se face pe bază de bilete achiziționate la fața locului, în seara evenimentului. Acestea costă 20 de lei până la ora 1.00, respeciv 25 de lei după această oră.

Eventul de pe Facebook e aici, vă invităm să vă arătați disponibilitatea acolo. Așa se clădesc anturajele de legendă 🙂

https://soundcloud.com/ion-ion-ion/mood-for-today/s-WqoNA?in=ion-ion-ion/sets/demo/s-HDZgY

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

Rate this post

Leave a comment