Tu cu ce amintiri ai rămas de la Sunwaves?

La mai bine de o săptămână de la încheierea Sunwaves 21 încă suntem nostalgici și parcă ne dorim să nu fi părăsit marea într-un mod atât de abrupt.

Având valurile mării, razele soarelui, prietenii și muzica DJilor noștri preferați la discreție, nu e deloc simplu să revenim la rutina de zi cu zi. Nu ne-am gândit să facem un review al festivalului, deoarece ar fi redundant, căci în definitiv fiecare trăiește experiența de 1 Mai la mare în mod propriu.

Tocmai de aceea, am ales să publicăm aici clipe care, dintr-un motiv sau altul, ne-au făcut fericiți la Sunwaves. Cu mulțumiri, desigur, pentru cei care și-au decupat puțin din suflet pentru a ne împărtăși momentele care le-au marcat zilele petrecute la Mamaia.

Audiție/vizionare plăcută! Sunwaves, ne revedem în august!

 

Iar dacă nu v-ați săturat, cum e și normal dealtfel, de Sunwaves, ne reîntâlnim cu Piticu sâmbătă noapte, la AVi.

Ți-ai luat bilet? Nu mai sunt multe, grăbește-te! Pentru a intra în posesia brațărilor de acces la evenimentul de sâmbătă trebuie să luați legătura cu reprezentanții PR ai clubului AVi –>> Mara Nemeș, Andreea Achim (J’ai Bistrot), Matyas Mar, Scurtu Daniel sau să trimiteți un email la PR@avimag.net în acest sens.

Acest eveniment este limitat la 80 de persoane, în concordanță cu normele I.S.U., astfel că recomandarea noastră e să vă grăbiți în a vă achiziționa biletele, pentru a fi siguri de accesul în club. Prețul biletelor este de 20 lei în avans.

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

►Prioritate pentru obținerea brățărilor de acces au persoanele care se regăsesc în baza noastră de date. Clubul AVi își rezervă dreptul de a-și selecta propria clientelă.

Photo credit: Diana Chirilă
Rate this post

Leave a comment