Treișpe cu noroc! Aniversăm 13 ani de AVi cu Herodot, Charlie și Addo!

Sâmbătă noapte e ziua de naștere a clubului nostru drag și e musai să petrecem ca în poveștile cu Harap Alb. Sau, altfel spus, ca-n legendele cu Herodot, ca să personalizăm evenimentul așa cum ne place nouă.

Herodot, Charlie și Addo vor stinge, deci, lumânările de pe tortul aniversar AVi, cu seturi pe care niciun fan al sound-ului românesc electronic underground nu are voie să le rateze.

Că AVi este nu doar un nume de legendă în peisajul clubbing-ului târgumureșean, dar și în general în cel românesc, nu mai reprezintă de mult o noutate pentru nimeni.

Sunt 13 ani în care sistemul audio Funktion-One a bubuit în centrul orașului nopți la rândul, fiind astfel scrise capitole muzicale epice în viețile noastre, capitole ale căror pagini, traduse în amintiri, ne vor călăuzi într-un fel sau altul destinul.

Spunem asta pentru că odată ce ți-a intrat în sânge muzica electronică, e greu, dacă nu imposibil, sa te descotorosești de ea.

Era normal, deci, să-i avem la pupitru pe unii dintre cei mai populari DJ români la ora actuală.

https://vimeo.com/135150551

Herodot, DJul cu o ascensiune extraordinară în ultimii ani, ajungând rapid pe buzele tuturor fanilor scenei românești de techno, recunoscut ca fiind mai trezitor decât cafeaua, ajunge în cel mai important club din Târgu-Mureș în, probabil, cea care va fi cea mai plăcută aniversare de 13 ani pe care ne-o puteam dori.

Charlie, care ne-a mai încântat cu prezența și în trecut, revine la locul faptei, pus pe fapte mari.

Cel mai încântător mod de a reveni la locul faptei, practic, atunci când vorbimd despre AVi.

Unde mai punem și că Charlie și Herodot sunt obișnuiți să facă pereche și s-o facă bine de tot, ca de exemplu la Electric Castle-ul de anul acesta.

Dacă nu ne credeți, atunci vă oferim o mică mostră din bijuteria muzicală servită fanilor la The Pitch, scena noastră preferată pe timpul ediției celei de-a cincea a celui mai important festival de muzică electronică organizat anual în țara noastră:

Addo? Nici nu mai are nevoie de prezentare sau descriere. E tăticul AVi-ului, DJul care se face responsabil de cele mai multe amintiri plăcută din istoria clubului nostru preferat. Știm deja că vom dansa până la epuizare sâmbătă noapte!

Biletele costa 30 de lei în avans, respectiv 40 de lei la intrarea în club, sâmbătă noapte, dacă vor mai fi, desigur. Biletele în avans vor putea fi achiziționate începând cu joi, de la AVi (sunteți așteptați la un nou Live Stream, de data asta cu Erik!) sau de la J’ai Bistrot.

Puteți lua legătura și cu unul dintre PRii noștri, respectiv Mara Nemeș, Andreea Achim, Cristina Cioci, Matyas Mar și Scurtu Daniel.

Aveți, desigur, la dispoziție posibilitatea de a lua legătura cu noi via email, la PR@avimag.net în acest sens, atât pentru informații referitoare la bilete, cât și detalii privind evenimentul.

Mai multe informații v-au fost puse la dispoziție pe eventul de pe Facebook.

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

Rate this post

Leave a comment