Track-uri de excepție de la rezidenții AVi! Audiție plăcută!

Ne-am întors oficial la AVi pentru o nouă toamnă îmbelșugată, plină cu petreceri pe care nu le vom uita prea curând, cu artiști pe care îi așteptam de ceva timp cu toții și cu foarte multă inspirație din partea DJilor noștri rezidenți.

Rând pe rând, iON, Macarie, Erik și Addo ne încântă cu producțiile lor, pe care sperăm că le vom auzi în scurt timp bubuind din sistemul Funktion One de la AVi, precum și în alte cluburi de pe întreg mapamondul.

 

Începem cu iON, care a remixat Systim-ul lui Archie Hamilton și Benson Herbert.

Nu doar că a remixat-o, dar a făcut-o lăudabil, fiind genul de piesă care îți dă chef de dans.

Audiție plăcută, ne puteți confirma că e într-adevăr cum spunem noi:

https://soundcloud.com/ion-ion-ion/archie-hamilton-benson-herbert-systim-ion-remix

Erik

Nu o fac ei prea des, dar și când o fac… ies scântei!

Suntem martori ai momentului acela când două generații și două stiluri aparent diferite se prind de mână și dau naștere unui ”club banger”.

Erik și Addo s-au pus la modul serios pe treabă și au ieșit la rampă cu o bijuterie muzicală pe nume Catalyst, care ne va bucura urechile mult timp de-acum înainte și pe care vă invităm să o ascultați de aici:

https://soundcloud.com/fuloperik/erik-addo-catalyst-1

Nu uităm de ”Expoziția de muzică” din această noapte, care-i va avea ca protagoniști pe Andrei Ciubuc și Macarie.

Vă anunțam zilele trecute că unul din release-urile de dată recentă ale rezidentului nostru va fi o colaborare cu Piktor, iar veștile în acest sens nu contenesc să apară!

Proiectul celor doi, dancot2 (ne place că ne-a ieșit rima), a fost unul cum nu se putea mai productiv, Right Ahead fiind un track pe care-l vom asculta cu drag mult timp de-acum înainte, până la saturație:

Vă așteptăm cu mic, cu mare, la petrecerea din această seară, tematica propusă fiind aceea a bunei dispoziții, a dansului și a muzicii care ne va lăsa cu gura căscată pe alocuri.

Biletele vor putea fi achiziționate la intrarea în club, prețul acestora fiind de 25 de lei.

Aveți, desigur, la dispoziție posibilitatea de a lua legătura cu noi via email, la PR@avimag.net în acest sens, atât pentru informații referitoare la bilete, cât și detalii priving evenimentul.

Mai multe detalii găsiți și pe eventul de pe Facebook.

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

În încheiere, vă oferim posibilitatea de a asculta cel mai recent set al lui iON, pentru că avem nevoie de câteva clipe de introspecție înainte de orice party. Ne vedem diseară la AVi!

https://soundcloud.com/halfisenough/introspections-with-ion

Rate this post

Leave a comment