Tot ce trebuie să știi înainte de Laboratorul de Techno!

Doar câteva ore ne mai despart până la startul celei de-a patra ediții a Laboratorului de Techno, coincidență sau nu, la exact un an distanță de la prima.

 

Suciu, Addo și Scopter ne vor face să trăim noaptea pe ritmuri electronice, astfel că prezența la fosta uzină Foto, din cartierul Unirii, este obligatorie pentru toți cei care iubesc muzica techno.

Suciu este unul dintre DJ-ii cei mai cunoscuți din România și, totodată, un producător de succes. A mai făcut echipă cu Addo și Scopter de multe ori, cu ocazia evenimentelor găzduite de clubul AVi și rezultatul a fost – fără nicio excepție – pe măsura așteptărilor.

Cel mai recent set al lui Addo și Suciu vă stă la dispoziție pe canalul de Youtube AVimag, alături de alte seturi formidabile înregistrate în cel mai important club din Târgu-Mureș:

Prognoza meteo pentru diseară anunță nori și e posibil chiar să plouă puțin, conform accuweather.com, așadar vă recomandăm să vă îmbrăcați corespunzător. Evident, în incintă va fi suficient de cald pentru ca indiferent de vremea de afară să ne simțim confortabil toată noaptea.

În cazul în care sunteți pentru prima dată la LDT, iată un scurt preview a ce vă așteaptă în fosta uzină Foto:

Accesul la eveniment se face pe baza biletelor de intrare achiziționate în avans sau la fața locului. Biletele în avans s-au epuizat, astfel că la intrare veți putea cumpăra tichete de intrare la prețul de 35 de lei. În interior, tokenurile sunt la putere! Prețul tokenurilor este de 14 lei (se pot achiziționa de la intrare), iar cu ajutorul lor veți putea achiziționa băuturile alcoolice sau răcoritoare de la barul amenajat în incinta fostei uzine Foto.

Ne așteaptă o seară încinsă, iar până atunci vă invităm să vă delectați cu aftermovie-ul ediției precedente:

Diseară cu toții la Foto! 😀

Rate this post

Leave a comment