Tot ce trebuie să știi înainte de Laboratorul de Techno!

Doar câteva ore ne mai despart până la startul celei de-a treia ediție a Laboratorului de Techno din acest an.


Addo, Karak, Lowkodi și Sunet ne vor face să trăim noaptea pe ritmuri electronice, astfel că prezența la fosta uzină Foto, din cartierul Unirii pe 2 Decembrie este obligatorie pentru toți cei care iubesc muzica techno.

Prognoza meteo pentru vineri spre sambata dimineața anunță nori și e posibil chiar să plouă puțin, iar dimineata sa fie 1 grad, așadar vă recomandăm să vă îmbrăcați corespunzător mai ales daca sunteti fumători si doriti sa iesiti afara, unde pregatim două umbrele si două încălzitore electrice de terasă.  În incintă vom avea 1-2 tunuri de caldura pentru a fi suficient de cald, pentru ca indiferent de vremea de afară să ne simțim confortabil toată noaptea.

Garderoba va fi deschisă pentru cei care doresc să își lase hainele, iar costul va fi de 3 RON/pers. De reținut este faptul că nu raspundem de lucrurile de valoare, deci va rugam telefoane, portofele etc, sa nu le lasati la garderoba.

Cei care vor ajunge inainte de ora 23:00 vor primii shoturi de partea casei.

Nu este permisă introducerea în cadrul evenimentului a băuturilor alcoolice sau răcoritoare, a substanțelor psihoactive, precum și părăsirea evenimentului cu sticle de vin, bere, pahare, scrumiere, etc.Nu se tolerează posesia şi/sau consumul de droguri ilegale, persoanele identificate vor fi raportate imediat organelor de poliţie competente. 

Publicul nu va inoportuna activitatea DJ-ului si a altor artisti, din acest motiv este interzis accesul in backstage persoanelor care nu au bratari specifice in acest sens.

Barul este amenajat în interior și veți putea plăti cu cardul💳. NU se comercializează țigări, deci va trebui să vă cumpărați inainte de a ajunge la Uzina Foto.

Accesul la eveniment se face pe baza biletelor de intrare achiziționate în avans sau la fața locului. Biletele în avans sunt la pretul de 35 ron + taxe până în data de 1 Decembrie, iar in ziua eveimentului și la intrare veți putea cumpăra biletul la prețul de 45 ron. Ele se pot achizitiona din tabelul de mai jos sau de pe livetickets.ro

🔞 Accesul este permis doar persoanelor peste 18 ani!

Ce ai mai bun de facut vineri seara? Nu mai sta pe ganduri si cumpărați acum biletul la LDT! 😉

5/5 - (1 vote)

Leave a comment