Toamna se numără Live Stream-urile Avimag. iON dă start la joc!

După o (prea) lungă așteptare, a venit timpul să reluăm seria Live Stream-urilor Avimag și cum să ne reapucăm de treabă altfel decât avându-l pe iON la butoane, rezidentul AVi care pune accentul pe propriile producții în majoritatea seturilor sale?

Nu e de mirare că ne distrăm maxim de fiecare dată când îl ascultăm sau dansăm pe muzica lui, căci iON ”citește” foarte bine publicul și nu dezamăgește, fiind unul dintre cei mai apreciați artiști de muzică electronică din Mureș. Și e un expert in Live Stream-uri, seturile sale precedente stând mărturie în acest sens.

Dacă ziua de Live Stream rămâne aceeași, ora la care vor fi programate acestea va fi… ați ghicit… aceeași ca și până acum! Astfel, joi, începând cu ora 20:00, sunteți cu toții invitați pe canalul de Youtube Avimag sau în comunitatea de Facebook Avimag pentru a vă bucura de setul lui iON.

În cazul în care doriți să ne treceți pragul, pentru a vă face încălzirea pentru marea petrecere mare din acest sfârșit de săptămână, sunteți invitații noștri.

Accesul membrilor comunității Avimag este gratuit, iar o seară lină de joi la un pahar de suc sau vin împreună cu cei dragi, alături de muzica electronică bună de tot pregătită special pentru voi de iON, este rețeta pe care v-o propunem.

Nu uitați de show-ul muzical de vineri noapte de la AVi, însă!

Dan Andrei și Macarie ne așteaptă la Expoziția muxicală cu ei în prim plan, una dintre cele mai spectaculoase petreceri găzduite de AVi în acest an. Dan Andrei vine în premieră la AVi, după o lungă perioadă de așteptare. Detalii vă sunt oferite și pe eventul de Facebook, aici.

Biletul de susținere a evenimentului include consumația la bar, fiindu-vă puse la dispoziție două variante din care să o alegeți pe cea care vi se potrivește cel mai bine:

V1: 60 lei, din care 14 lei vor reprezenta consumația la bar (un token);
V2: 110 lei, din care 70 lei vor reprezenta consumația la bar (cinci tokenuri).

Accesul în club va fi permis până cel târziu la ora 3:30. Prețul unui token este de 14 lei, iar acestea vor fi disponibile la garderobă pe parcursul întregii nopți.

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Accesul persoanelor cu vârsta sub 18 ani este strict interzis!

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

 

Rate this post

Leave a comment