Toamna se numără… bucuriile! Și live stream-urile Avimag!

Priku, Barac, Herodot și mulți, mulți alți artiști pe care îi apreciați din toată inima vor fi prezenți la pupitrul AVi în lunile următoare.

După o vară spectaculoasă, în care Barac, Livio&Roby și alte nume grele din industria techno-ului underground ne-au încântat cu Laboratoarele epice de Techno la care au luat parte, a venit timpul să ne focusăm atenția asupra sezonului de toamnă/iarnă.

Și ce surprize v-am pregătit, dragii noștri! 🙂

Pe lângă revenirile mult așteptate ale lui Ada Kaleh (ne vedem vineri la AVi, da?), Barac, Priku, Incolor, Vid, Charlie, Suciu, Tulbure și așa mai departe, ne pregătim pentru întâlnirile în premieră la AVi cu Herodot, Vinyl Speed Adjust, Lumieux, Sublee, Robinski sau Motiv!

Practic, avem weekendurile acoperite din punctul de vedere al party-urilor, al muzicii și al petrecerii timpului alături de cei dragi. Unde altundeva, decât la AVi?

Iar la AVi weekendul începe… joia!

După ce Addo a deschis balul live stream-urilor joia trecuta, vă invităm pe toți membrii grupului Avimag de pe Facebook să luați parte la o nouă seară lejeră de muzică techno, de data aceasta alături de Scopter.

Setul va fi transmis live pe canalul de Youtube Avimag, special pentru cei ce nu vor putea fi prezenți la AVi.

Mâine, începând cu ora 20.00 și până în jurul miezului nopții, rezidentul nostru va fi în spatele pupitrului, distracția fiind la ea acasă 🙂

Accesul este gratuit pentru membrii grupului de Facebook Avimag! Ne vedem mâine seară, deci, prieteni!

Rate this post

Leave a comment