Toamna se numără AVenturile! G76, Zefzeed și Erik deschid sezonul la AVi!

Nu v-a fost dor de AVi? Suntem convinși că da, la fel cum ne-a fost și nouă. Dar vara a trecut ca o nălucă peste noi, lăsând în urmă amintiri și experiențe plăcute dobândite la Uzina Foto.

Totuși, nimic nu se compară cu micuțul nostru colț de rai underground, lăcașul de cult al fanilor culturii techno din Târgu-Mureș.

AVi e pregătit să își găzduiască enoriașii în cadrul unei petreceri de pomină, avându-i în prim plan pe Erik, G76 și Zefzeed, sâmbătă, 16 septembrie, de la ora 23:00.

Erik va fi primul nostru rezident care își va ocupa locul în spatele pupitrului în acest început de toamnă, deci avem din start garanția unei nopți petrecute pe ringul de dans.

Când Timișoara și Brăila se iau de mână în București iese revoluție, iar când G76 și Zefzeed pun muzică împreună, sunt Locked & Loaded to dance your socks off!

Cei doi crează împreună o pereche completă din punct de vedere muzical și vă invităm să le ascultați mixurile pentru a înțelege de ce deschiderea noului sezon la AVi se anunță a fi încă de pe-acum una de senzație.

G76 (Gojnea) revine la AVi la o jumătate de an, iar entuziasmul nostru e normal. De ce? Pentru că ne amintim cu drag de febra musculară la gambe cu care ne-am pricopsit a doua zi după petrecere.

Zefzeed este un nume important în peisajul muzical electronic românesc, începuturile sale în muzică înregistrându-se în urmă cu vreo două decenii. Având un astfel de bagaj în spate, înțelegem de ce am primit atâtea sesizări și cereri de a-l invita la AVi.

Sistemul Funktion-One e pregătit, line up-ul e stabilit, mai rămâne doar să vedem cine va prinde unul din biletele puse în vânzare, numărul lor fiind limitat la 80, în concordanță cu normele I.S.U., astfel că recomandarea noastră e să vi le cumparați din timp.

Pentru a intra în posesia brațărilor de acces la evenimentul programat pentru sâmbăta viitoare, trebuie să luați legătura cu reprezentanții PR ai clubului #AVi –>> Mara Nemeș, Andreea Achim, Cristina Cioci – J’ai Bistrot, Matyas Mar și Scurtu Daniel

Sau, desigur, să trimiteți un email la PR@avimag.net în acest sens.

Prețul biletelor este de 20 de lei în avans, respectiv de 30 de lei la intrarea în club, în seara evenimentului.

Mai multe detalii și informații legate de petrecerea din 16 septembrie găsiți pe eventul de pe Facebook.

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

Rate this post

Leave a comment