Ție ce adidași îți place să porți la party-uri?

Adorăm să dansăm și să ne bucurăm de fiecare sunet ce ne izbește din boxe la fiecare party, însă pentru a putea să dansăm liber avem nevoie de încălțări pe măsură!

Am dat o raită printre site-urile partenere Avimag pentru a vă prezenta câteva dintre cele mai căutate și comode perechi de adidași pentru party și nu numai.

Pe Originals.ro am găsit la preț foarte bun pantofii sport Puma Blaze of Glory Soft, reduși la 161 de lei de la 480, prețul inițial.

Mărimi sunt destule, iar adidașii sunt extrem de comozi, din suede și cu talpă din spumă albă.

Ne-au plăcut și acești adidas Originals FOREST GROVE J  care pot fi achiziționați la un preț excelent, doar 235 lei.

Este unul dintre cele mai căutate modele datorită stilului care aduce aminte de începutul anilor 90.

Am vizitat apoi Broxo.ro, un site care întotdeauna a oferit prețuri excelente la încălțăminte aflată la mare căutare.

Și am găsit perechea asta fabuloasă de adidas Originals Falcon Zip W  într-o nuanță de culoare destul de rară, la prețul de 499 de lei.

Ideali pentru ore întregi de dans susținut, pe orice suprafață!

Fila Dragster 97  este unul dintre cele mai căutate modele de adidași pentru doamne și domnișoare tocmai datorită aspectului retro și al rezistenței în timp.

Vor trece ani buni până când se vor deteriora, după purtări intense la festivaluri și petreceri. Disponibili în mărimea 38, la 479 de lei!

Fila Disruptor M Low continuă tradiția modelelor Fila vintage raduse în atenția publicului.

Cu un aspect retro și futurist deopotrivă, acești fantastici pantofi sport-casual de damă pot fi achiziționați cu doar 579 de lei.

Încheiem călătoria în universul adidașilor de damă ideali pentru party-uri și festivaluri cu această incredibilă pereche de Adidas Originals Falcon W multicolori, foarte simplu de asortat și extrem de comozi.

La cei 449 de lei cu care pot fi comandați, putem spune că sunt un steal!

V-a plăcut ce-ați văzut?

Pe site-urile amintite mai sus găsiți zeci de modele care mai de care mai apropiate de stilul vostru personal, care vă vor ajuta să vă exprimați propriul stil și personalitate oriunde v-ați afla.

Abia așteptăm să vă vedem la party-urile Avimag cu noile încălțări! 🙂

 

 

Leave a comment