Throwback from UNTOLD with Paul Kalkbrenner and his love for techno and family

S-au cunoscut în 2008, în Toronto, Canada, și a fost dragoste la prima vedere. O conexiune atât de puternică și sinceră, încât ea s-a mutat imediat din Canada în Germania pentru a trăi fericiți împreună. Paul Kalkbrenner și Simina Grigoriu așteaptă acum al doilea copil și se declară mai împliniți ca niciodată. Artistul a fost prezent la fiecare ediție UNTOLD și scrie des pe rețelele sociale că îi este dor de festivaluri, dar postează și despre ce bine îi este acasă, cu familia.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Simina Grigoriu (@siminagrigoriumusic)

Toronto, 2008. Începutul unei frumoase povești de dragoste.

Simina și părinții ei s-au stabilit pe tărâmul canadian în perioada regimului comunist din România. Familia Grigoriu și-a făcut bagajele, când Simina avea 3 ani, și a plecat peste mări și țări fără să se mai uite înapoi. Simina era o copilă pasionată de muzică și diverse instrumente. De mică a urmat lecții de vioară și pian și în timp a devenit atrasă de Freestyle Hip Hop. În timpul liceului, a început să cânte rap, la Earl Haig Secondary School. Apoi s-a îndrăgostit de muzica electronică.

În paralel, Paul Kalkbrenner, născut în Leipzig, Germania și stabilit în Berlin, dezvolta cu succes o carieră în muzică, cu ritmuri techno. În 2008, starul techno a devenit și actor și a plecat în turneu în lume să promoveze pelicula ,,Berlin Calling”, în care joacă rolul unui DJ și producător care se confruntă cu dependența de droguri și este internat într-o clinică să se trateze. Filmul arată provocările prin care trece personajul principal, Ickarus, interpretat cu brio de Kalkbrenner. Pentru acest film, Paul Kalkbrenner a produs albumul cu același nume – Berlin Calling – care a uimit o lume întreagă și a primit numeroase premii, de-a lungul timpului. Cântecul ,,Sky & Sand” va rămâne pentru totdeauna unul dintre imnurile sale de mare success la nivel mondial.

Ajuns în Toronto, pentru promovarea filmului, Paul Kalkbrenner a întâlnit-o pe Simina și de atunci, restul este istorie. O istorie superbă care a curs de la sine cu întâmplări frumoase, multă dragoste și împliniri pe toate planurile. Românca nu a stat prea mult pe gânduri după ce l-a cunoscut pe Kalkbrenner și în vara aceluiași an, 2008, s-a mutat cu el în Berlin. Fiecare și-a văzut de cariera sa muzicală, dar și de viața frumoasă construită împreună.

În 2010, cei doi au plecat împreună într-un turneu european sold-out, marca Paul Kalkbrenner, cu Simina Grigoriu în deschidere. În același an, a fost realizat și un documentar despre viața lui Paul, în care apare, bineînțeles, și Simina, precum și fratele lui Paul, Fritz Kalkbrenner și părinții săi.

În 2012, Simina a lansat primul ei album techno – Exit City. A doua zi după acest mare eveniment, a urmat unul și mai mare și mai important, când iubitul ei Paul Kalkbrenner i-a devenit soț, pe 25 august 2012. Fericirea a crescut pentru minunatul cuplu când a venit pe lume primul copil – Isabela. Simina a luat atunci pauză un an, pentru a se ocupa de creșterea fetiței, apoi a revenit în forță pe scena muzicală și a lansat Kuukou Records, cu EP-ul inaugural ,,Techno Monkey”.

De-a lungul anilor, ambii artiști și-au crescut propriile labeluri, au compus și produs piese noi, de succes, s-au plimbat în toată lumea, la concerte și festivaluri, și s-au bucurat împreună de toate reușitele și profesionale și personale. Paul Kalkbrenner a uimit publicul din România în fiecare an în care a venit la UNTOLD și a pus muzică live la scena Galaxy. Minunatul set din 2019 de la UNTOLD Galaxy poate fi urmărit aici:

 

La 12 ani distanță de la începutul relației, Simina i-a făcut o declarație minunată soțului ei pe contul ei de Instagram, în care i-a mulțumit că are răbdare, este înțelegător, o susține și iubește necondiționat atât pe ea, cât și pe fiica lor, Isabela:

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Simina Grigoriu (@siminagrigoriumusic)

Anul trecut, în septembrie, Simina și Paul au anunțat public întreaga lume că așteaptă al doilea copil, printr-o postare ingenioasă pe conturile lor de social media: 4 perechi de încălțăminte, una fiind de bebeluș, și textul: ,,round 2”… Fanii din întreaga lume i-au felicitat și le-au făcut urări frumoase.

4.8/5 - (6 votes)

Leave a comment