This summer’s gonna be Electric! Meet me at the Castle!

Cel mai incitant festival organizat anual în țara noastră, Electric Castle, adună la Bonțida, în județul Cluj, unii dintre cei mai importanți artiști ai lumii din diverse genuri muzicale.

Electric Castle 2018, așadar a șasea ediție a unuia dintre festivalurile noastre cele mai de suflet, se va desfășura între 18 și 22 iulie pe domeniul Castelului Banffy și anul ăsta a venit momentul să ne dăm întâlnire la castel cu Jessie J, Groove Amanda, Mura Masa, Romare și Nothing But Thieves, Damien Marley, London Grammar, Netsky, Subcarpați, Vița de Vie, Sauce, Delinquent Habits, dar și cu artiști ”mai pe filmul nostru”, să zicem așa, la scena Sunrise, dar și la Booha.

Îi amintim aici pe Raresh, Petre Inspirescu, Barac, Nastia, Richie Hawtin (!!!), Pillowtalk, plus mulți, mulți alții, care sigur ne vor face zilele și nopțile de iulie mai frumoase. Găsiți întreaga listă de participanți pe site-ul EC, aici.

Ca să vă faceți o idee despre cum arată cam două minute ziua, la Electric Castle, la umbra castelului, poftiți aici o porție de oază de răcoare și muzică:

Evident, un festival de o asemenea anvergură, care atrage peste 150.000 de participanți în total la Bonțida în fiecare an, nu se axează strict pe distracție, ci are și un rol deosebit de important în viața socială a localității în care e organizat.

Cei care se ocupă cu organizarea EC investesc an de an sume importante provenite din veniturile festivalului spre recondiționarea castelul Banffy.

Până în momentul de față, aceștia au finalizat restaurarea acoperișului castelului și au contribuit la lucrările de conservare a acestuia. cine a participat la fiecare ediție de până acum a EC a putut observa cu ochiul liber cum castelul prinde din ce în ce mai multă viață și culoare de la an la an.

Ultimii cinci ani au însemnat o transformare importantă pentru castel prin finanţările pe care le-am asigurat, nu doar noi prin festival, ci şi public, am avut artişti care au donat pentru refacerea castelului din Bonţida. Iar partenerii noştri ne-au ajutat să refacem școala din localitate, terenurile de sport din localitate”, a declarat în cadrul unei conferințe de presă Renate Rozenberg, PR la Electric Castle.

https://www.facebook.com/ElectricCastle/videos/1685952398186162/

Așteptăm, deci, cu real interes ediția din această vară a Electric Castle. Sperăm să fim feriți de ploaie, deși edițiile precedente au demonstrat că lumea se poate simți bine la Bonțida chiar și în plină ploaie torențială, iar organizatorii au făcut progrese reale în ceea ce privește dotarea efectivă a festivalului cu o sumedenie de activități sau soluții pentru orice tip de vreme, moment al zilei sau situație ce poate apărea în zilele petrecute la fața locului.

Nu e de neglijat nici campingul, care impresionează prin suprafață, dotări și locuri destinate cazării și altfel decât cu cortul. Pentru o experiență numită Electric Castle trăită complet, așa cum se cuvine.

Biletele la festival se vând ca pâinea caldă, cererea fiind și în acest an destul de mare. Acestea costă aproximativ 118 Euro și pot fi achiziționate de pe site-ul oficial, aici.

Ne întâlnim la Castel! Până atunci, vă lăsăm în grija lui Crihan! 😀

 

Rate this post

Leave a comment