Third time’s the charm! Macarie ia parte la sărbătoarea Vuiet 3.0!

Rezidentul nostru continuă seria participărilor la festivaluri și petreceri încărcate cu un farmec aparte și nu o face oricum, ci în stilul caracteristic: alături de unii dintre cei mai spectaculoși artiști de muzică electronică ”de-a noastră”. Ca să fie treaba treabă!

COSMJN, LIZZ, Mihai Pol, lixir, Petrutt, Bogdan Andrei, Patrascu, Deez, Manéfiu, Cetățeanu, Bronson RO, Treptat, Alexandru Lungu și Marz b2b Lexta se vor afla în spatele pupitrului între 6 și 8 septembrie, la Cabana Dragoș Bejan, din Piatra Craiului.

Un spațiu natural de vis, cu priveliști de poveste și, în zilele menționate, cu muzică de suflet.

Organizatorii au pus la dispoziția celor ce vor dori să participe la Vuiet 3.0 locuri pentru amplasarea corturilor și toalete ecologice. Există și pensiuni în apropiere, pentru cei ce vor dori să se cazeze în condiții mai bune.

Biletele au fost deja puse în vânzare pe livetickets.ro, prețul unui Early bird pass e de 50 de lei, iar dacă vreți să adăugați și cazarea în ecuație, prețul e de 200 de lei. Sfatul nostru ar fi să vă grăbiți în a le achiziționa, întrucât numărul lor e limitat la câteva sute, în jur de 500.

Suficient pentru o un sfaârșit de săptămână de neuitat într-una dintre cele mai frumoase stațiuni montane românești.

Detalii vă sunt puse la dispoziție pe eventul de Facebook, aici.

Se anunță un weekend senzațional în Piatra Craiului între 6 și 8 septembrie, iar prezența lui Macarie în lineup nu poate decât să ne bucure.

Cei ce vor dori să-l susțină cu prezența pe rezidentul nostru vor avea parte cu siguranță de două zile și trei nopți de basm, în inima muntelui.

https://soundcloud.com/cedesciuwax/sets/cdw003-macarie-play-by-play

Rate this post

Leave a comment