THERAPAT pentru prima dată în România la Uzina Foto

Atras de frumusețile Romaniei (și nu numai) și  stabilit de curând în a noastră capitală, București, Therapat este un artist Lituanian ce și-a început cariera de la o vârstă fragedă.
Pasiunea sa pentru muzică, în special pentru minimal, i-a adus de-a lungul anilor nenumărate gig-uri, la festivaluri din Lituania sau petreceri în diferite locații din Europa.
După terminarea studiilor în 2012 s-a mutat la Londra, unde și-a inceput și cariera de producer. Odata cu aceasta, încet dar sigur, și-a găsit, putem spune, propriul stil în materie de sunete… o combinație de groove, atmospheric, deep minimal și techno… combinația perfectă pentru o bunăstare binemeritată. Așa că nu mare ne-a fost mirarea să il vedem la evenimente precum RESET, Grounded, Goosebumps, Botanic Minds, Pleasureroom, Vibe, SMTH ELSE, Jaded și multe altele.

Urmează un an incendiar pentru noul rezident al țării noastre, și asta pentru că deja are pregatite cateva releas-uri ... așa că fiți pe fază! Urmează un sound fresh pe scena minimal din Romania! Până atunci vă lăsăm o primă impresie cu un set înregistrat în premieră la Uzina Foto! 2 Iulie - Ora 20:00 pe canalul de YouTube avimag !

Chill, Vinyl & Food in fiecare weekend la FOTO Summer Garden

Am avut parte de vreme frumoasa si de cele mai guastoare preparate Libaneze facute cu pasiune de Chef. Popescu Catalin.

Urmeaza weekendul cu preparte din bucataria Americii pe 3 - 5 Iulie ... desigur, servite cu muzica bună de care se vor ocupa rezidenții avimag!

 

Rate this post

Leave a comment