The Martinez Brothers mai comit și ”Mistakes” din când în când

Și nu e deloc un lucru negativ! Dimpotrivă! Fanii unuia dintre cele mai cunoscute duo-uri de house și techno din lume, The Martinez Brothers, au motive serioase de sărbătoare, întrucât idolii lor s-au pus serios pe producția muzicală anul ăsta.

Și au lansat în urmă cu câteva zile un nou single, intitulat Mistakes, parte din următorul mix ”Fabric presents”, ce urmează să fie lansat în perioada următoare.

Mai exact, pe 27 septembrie, dacă totul decurge conform planului.

Mixul va avea 23 de track-uri nou-nouțe, dintre care trei le vor aparține fraților Martinez, fiind create special pentru această compilație.

Puteți asculta Mistakes pe Spotify (prima lună e gratuită n.red.) sau, desigur, să așteptați până pe 27 septembrie. Acest mix ”Fabric presents” va fi cel de-al treilea după producțiile celor de la Bonobo și Kölsch:

”Jam Joint” și ”Let It Go (TMB Alternate Version) featuring Louie Vega” sunt celelalte două piese – încă unreleased. Compilația va cuprinde piese de la Paul Johnson, Big Strick sau K Alexi Shelby, între mulți alții. Și se anunță deja ca fiind un ”instant classic”.

Până acum, 2019 a fost un an excelent pentru TMB, nu doar pe plan muzical.

Duo-ul care activează pe scena muzicală underground încă din 2007, cunoscând succesul în urmă cu 6-7 ani, a fost mereu activ atât în spatele pupitrului, cât și în lumea modei.

De curând, aceștia au fost în prim planul noii campanii DKNY, alături de Halsey. Și pentru a nu-i lăsa pe răutăcioși să îi considere mai degrabă modele de catwalk decât artiști, în urmă cu trei luni băieții au lansat un album întreg de producții și mixuri proprii , distribuit gratuit fanilor.

Albumul este intitulat The Martinez Brothers – Space Jams Vol. 1 și e de datoria noastră să vă invităm să-l parcurgeți atent, din scoarță-n scoarță. 

Chiar merită:

https://soundcloud.com/themartinezbros/sets/space-jams-vol-1

Rate this post

Leave a comment