Termeni si conditii

Conditii de utilizare si confidentialitatea datelor

Vizitarea site-ului www.avimag.net sau comandarea produselor vizualizate pe acesta implica acceptarea conditiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos.

Pentru folosirea optima a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a conditiilor de utilizare detaliate mai jos:

  • Proprietatea site-ului

  • Site-ul www.avimag.net este proprietatea SC Infinite Grua SRL, cod unic de inregistrare RO 32265626, nr. de inregistrare la Registrul Comertului J26/961/2013.

  • Ne rezervam dreptul de a face modificari ale acestor conditii de utilizare, precum si orice modificari site-ului www.avimag.net fara o notificare prealabila.

  • SC Infinite Grua SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor afiliate la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.avimag.net, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii site-urilor in cauza, noi fiind responsabili doar de propria noasta colectia, ea fiind in prezent denumita “Colectia AVi”.

1.2. In cuprinsul acestui document urmatorii termeni vor insemna:

– “Vanzator” sau Prestator de servicii de marketing afiliat : S.C. INFINITE GRUA S.R.L.

– “Cumparator”: reprezinta persoana, firma sau alta entitate juridica care acceseaza Site-ul si plaseaza o Comanda sau este redirectionat pe un site afiliat/partener cu www.avimag.net

– “Comanda”: reprezinta documentul electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator, prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Cumparatorului Produse si Servicii, iar Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Produse si Servicii si sa efectueze plata acestora;

– “Factura”: reprezinta Comanda confirmata de catre Vanzator prin emiterea facturii fiscale.

1.3. Prin accesarea si utilizarea Site-ului sau cumpararea Produse si Serviciilor prezentate pe Site va exprimati acceptul fata de dispozitiile prezentului document, precum si a Politicii de Confidentialitate care face parte integranta din acesta, si va obligati sa il verificati periodic. Va recomandam sa cititi cu atentie aceste documente.

2. Modificarea termenilor de utilizare a serviciilor

2.1. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricand Termenii si Conditiile, fara o notificare in prealabil sau fara precizarea motivelor. Modificarile vor fi realizate prin actualizarea acestui document, devenind obligatorii si cu efect imediat. In cazul in care nu sunteti de acord cu modificarile realizate, va rugam sa incetati accesarea si utilizarea Site-ului. Continuarea accesarii si utilizarii Site-ului sau cumpararea Produse si Serviciilor prezentate pe Site de catre dumneavoastra dupa modificarea prezentului document va constitui acceptarea modificarilor realizate.

3. Documente contractuale

3.1. In momentul plasarii unei Comenzi, Cumparatorul isi exprima acordul pentru a primi din partea Vanzatorului mesaje comerciale electronice si / sau prin intermediul telefonului. Plasarea unei Comenzi pe Site va fi urmata de contactarea prin e-mail si / sau telefon, prin care este atestata plasarea Comenzii si faptul ca aceasta urmeaza a fi procesata de catre reprezentantii Vanzatorului. Acest e-mail, precum si discutiile telefonice sau pe alte cai cu reprezentantii Vanzatorului, nu constituie acceptari ferme ale Comenzii si nu semnifica incheierea Contractului la distanta.

3.2. Expedierea prin e-mail din partea Vanzatorului a notificarii de livrare catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia, constituie momentul incheierii “Contractului” la distanta si implica acceptarea completa a termenilor Comenzii. Cumparatorul poate anula o Comanda inainte de a primi mesajul de notificare a livrarii, prin e-mail la adresa contact@avimag.net. Comanda va fi considerata anulata in momentul in care Cumparatorul a primit prin e-mail si / sau telefon confirmarea de anulare din partea reprezentantilor Vanzatorului.

4. Drepturi de proprietate intelectuala

4.1. Intregul continut al site-ului www.avimag.net este proprietatea SC. INFINITE GRUA SRL. si este protejat de legea dreptului de autor, neputand fi preluat, copiat partial sau integral sau folosit pentru crearea de opere derivate fara acordul expres scris in prealabil al proprietarului. Folosirea in alt scop decat cel personal sau non-comercial este strict interzisa.

5. Plata si modalitatile de plata:

5.1. Toate preturile afisate in cadrul Site-ului sunt in LEI si includ TVA (cota 19%). Preturile afisate nu includ cheltuielile de livrare. Nu exista comanda minima impusa.

5.2. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica preturile aplicabile serviciilor in orice moment, fara nicio notificare in prealabil si fara motivare. Noile preturi vor fi aplicabile numai serviciilor achizitionate dupa data modificarii preturilor. In cazul in care nu sunteti de acord cu modificarile preturilor, aveti optiunea de a inceta utilizarea serviciilor.

5.3. Toate problemele legate de plati vor fi gestionate in totalitate de catre reprezentantii Vanzatorului. In cazul unor nelamuriri, va rugam sa trimiteti un e-mail la adresa contact@avimag.net.

5.4 Plata pentru produsele site-urilor afiliate se poate fi facuta fie in sistem ramburs (Cash-on-Delivery / plata la livrare), fie cu cardul bancar, in fucntie de politicile site-urilor afiliate, iar plata pentru produsele din “Colectia AVi” de pe site-ul www.avimag.net se face doar plata cu cardul.

Modalitatea de plata cu cardul inseamna ca o comanda este achitata integral, online, prin cardul bancar, in momentul in care este plasata. Aceasta plata este realizata in conditii de siguranta.

Atentie! Nimeni nu va va cere vreodata codul PIN, numarul cardului sau CIV-ul – nici reprezentantii SC INFINITE GRUA SRL SRL, nici cei ai procesatorului de plati, nici reprezentantii bancii.

In cazul livrarii unui cadou direct catre o terta persoana, va rugam sa ne contactati inainte de plasarea comenzii, prin e-mail la contact@avimag.net. Pentru a va trimite factura fiscala direct catre Cumparator, nu catre terta persoana.

6.. Facturarea

Fiecare Comanda confirmata include specificatiile Bunurilor si Serviciilor, preturile, modalitatea si termenul de plata. Vanzatorul va emite Cumparatorului o factura fiscala corespunzatoare pentru bunurile si serviciile livrate, preturile tiparite fiind identice cu cele specificate in mesajul de confirmare a Comenzii. Cumparatorul are obligatia de a furniza toate informatiile corecte si complete necesare emiterii facturii fiscale.

7. Livrare

7.1. Vanzatorul se obliga sa expedieze Cumparatorului produsele cuprinse in Comanda finalizata, respectand termenele de livrare stabilite si comunicate in momentul confirmarii Comenzii. Pentru livrare va fi aplicat tariful aferent metodei de livrare alese, comunicat pe Site in momentul plasarii Comenzii.

7.2. Vanzatorul va ambala corespunzator produsele si le va expedia impreuna cu factura fiscala. Cumparatorul trebuie sa notifice prin e-mail la contact@avimag.net absenta facturii fiscale in termen de 24 de ore de la receptionarea produselor, pentru a trimite o cope pe adresa de mail, in caz contrar aceasta va fi considerata furnizata.

7.3. Din cauza conditiilor impuse de catre firma de Curierat, Cumparatorului nu ii este permisa deschiderea coletului decat ulterior semnarii de primire.

7.4. In cazul in care coletele prezinta deteriorari vizibile la primire, recomandam Cumparatorului sa refuze primirea acestora si sa semnaleze imediat acest incident prin e-mail la contact@avimag.net Orice reclamatie ulterioara cu privire la aceste aspecte va fi nula si nu va putea fi luata in considerare.

7.5. Daca termenele de expediere sau de livrare a comenzii nu pot fi respectate, Vanzatorul va anunta Cumparatorul si ii va comunica termenul estimat pentru finalizarea livrarii. In cazul in care noul termen de livrare nu va fi acceptat de catre Cumparator, comanda va fi anulata.

7.6. Daca informatiile furnizate de catre Cumparator in legatura cu livrarea sunt incomplete sau incorecte, Vanzatorul nu garanteaza respectarea termenelor de livrare. Daca in 24 de ore Cumparatorul nu va corecta informatiile pentru a se stabili un nou termen de livrare, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda.

8 Livrarea internationala

Detalii in curand despre livrarea internationala si tarile unde vom livra.

9. Dreptul de returnare la cumparare / schimbarea produsului cumparat

9.1. Cumparatorul are dreptul sa renunte la produsele achizitionate de pe Site, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produselor, conform prevederilor OG 130/200 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

9.2. Cumparatorul va putea solicita schimbarea produsului, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. In cazul solicitarii unui produs care este mai scump, Cumparatorul va achita diferenta de pret. In cazul solicitarii unui produs mai ieftin, diferenta de pret nu va fi returnata.

9.3. In toate cazurile returnarii sau inlocuirii produselor, costurile de transport pentru returnare sau inlocuire vor fi suportate de catre Cumparator.

9.4. In cazul in care a fost trimis un produs diferit fata de cel comandat sau cu alte specificatii (marime diferita, culoare diferita etc.), taxele de transport vor fi suportate de Vanzator.

9.5. Vanzatorul va trimite produsul solicitat la schimb numai dupa ce Cumparatorul a returnat produsul cumparat initial. Renuntarea la cumpararea unui produs sau inlocuirea acestuia se va face in cel mult 30 de zile de la retur si in urmatoarele conditii:

produsele trebuie returnate sigilate;

starea produselor trebuie sa fie la fel, sa nu fi fost purtate sau sa nu prezinte urme de uzura sau consum;

produsul trebuie trimis in ambalajul original, impreuna cu toate etichetele si accesoriile aferente si intacte, in starea in care au fost expediate de catre Vanzator (ex: etichetele sa nu fie rupte sau taiate).

In caz contrar, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a refuza returul sau de a percepe o taxa pentru aducerea produselor la stare de vandabilitate.

9.6. Cumparatorul are dreptul sa opteze o singura data pentru returnarea sau inlocuirea unui produs. Renuntarea la cumparare in mod repetat va fi considerata abuz iar Vanzatorul are dreptul sa blocheze cu efect imediat, temporar sau permanent, accesul la contul implicat in abuz.

10. Politica de confidentialitate

www.avimag.net poate colecta date cu caracter personal si date cu caracter special, pe paginile Siteurilor sale, numai cu acordul voluntar al utilizatorului/clientului, in urmatoarele scopuri:

– validarea, expedierea si facturarea comenzilor catre acesta (avimag.net conditioneaza de confirmare scrisa sau telefonica expedierea primei comenzi pentru un Cont nou, pentru conformitatea datelor);

– ulterior validarii comenzii, pentru transmiterea de informatii privind produsele, perioadele de livrare, anulari sau a probleme de orice natura referitoare la o comanda sau un contract, la serviciile sau produsele achizitionate de catre acesta;

– pentru a facilita accesul acestuia la serviciu;

– trimiterea de newslettere si/sau alerte periodice, in format exclusiv electronic (e-mail) si/sau telefonic (apel telefonic, SMS);

– scopuri statistice.

11. Limitarea raspunderii

SC Infinite Grua SRL. nu garanteaza disponibilitatea neintrerupta si lipsita de deficiente a bunurilor si serviciilor prezentate pe Site.

Niciuna dintre partile contractante nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale (expedieri intarziate, pierderea, distrugerea, deterioarea, nelivrarea sau livrarea eronata/impartiala, sau orice alt fel de probleme), in cazul in care acestea sunt cauzate de evenimente de forta majora.

Prin forta majora se inteleg imprejurari care au aparut ca urmare a unor situatii, circumstante sau evenimente extraordinare, inevitabile, neprevazute sau orice alt act in afara controlului partilor si care este recunoscut de lege ca fiind un caz de forta majora, cum ar fi:

cauze naturale: seisme, cataciclisme, furtuni devastatoare, tornade, incendii naturale, inundatii, devarsari de fluvii, parasiri de albii, surpari de teren, caderi de copaci, stanci, ninsori abundente sau alte conditii meteorologice nefavorabile bunei desfasurari etc.;

cauze umane: starea de razboi, starea de asediu, etatizarea fortata (trecerea in proprietatea statului), revolutii, revolte, greve neautorizate etc.

12. Relatii cu clientii

Pentru informatii sau nelamuriri legate de functionarea sau de continutul serviciilor Site-ului, va rugam sa ne contactati la adresa contact@avimag.net .

Orice reclamatii legate de functionarea sau de continutul serviciilor Site-ului pot fi transmise prin e-mail la adresa contact@avimag.net .

13.. Jurisdictia / litigii

Prezentul document este guvernat de legislatia romana aflata in vigoare. Termenii si conditiile din acest document inlocuiesc alte intelegeri anterioare, scrise sau verbale, dintre partile amintite. Orice neintelegeri aparute se vor rezolva pe cale amiabila. In cazul in care partile nu reusesc sa ajunga la un acord pe cale amiabila, se va apela pentru solutionare la instantele judecatoresti romanesti competente.