Techno weekend cu Scopter, Razban, Blaise și Gabril la AVi

Săptămâna aceasta vom fi răsfățați cu techno de cea mai bună calitate la AVi, începând de joi seara și până duminică dimineața. Dacă joi ne vom delecta ascultând setul lui Scopter, transmis Live Stream pe canalele Avimag, vineri și sâmbătă vom petrece întreaga noapte, ca de obicei, în clubul nostru preferat.

După o perioadă în care ne-a lipsit pentru că s-a făcut văzut destul de rar, Scopter se întoarce la pupitrul clubului al cărui rezident este, atât joi, cât și sâmbătă.

Joi, începând cu ora 20:00, Scopter vă invită la o audiție de techno sublim, până în jurul miezului nopții, ca să ne facem încălzirea cum se cuvine pentru petrecerile din weekend-ul propriu-zis.

Vineri vom avea o premieră la AVi. Este vorba despre prezența lui Razban la pupitru, completat fiind de Gabril. Cei doi vor ține în priză publicul iubitor de techno de la ora 23.00 și până sâmbătă dimineața.

Prețul biletelor este de 15 lei până la ora 1:00, respectiv 20 de lei după acea oră, biletele putând fi achiziționate exclusiv în noaptea de vineri, la AVi.

Eventul de pe Facebook poate fi accesat aici.

Sâmbătă continuă seria petrecerilor găzduite de AVi. Sunteți așteptați cu toții la o nouă ediție a petrecerilor 37 UP, de data aceasta cu Blaise și Scopter în spatele pupitrului, începând de la ora 23.00.

Accesul se face pe bază de guestlist, cu plata a 10 lei (*support event) în avans sau la intrare, până la ora 01.00, urmând ca accesul să fie 15 lei după acea oră. Pentru a vă regăsi pe guestlist trebuie sa bifați Going la event-ul de pe Facebook.

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

Leave a comment