Techno vibes W/ Piticu, Erik & Marque, sâmbătă la AVi!

Deși e luni, gândurile ne sunt departe, întrucât se anunță încă de pe-acum un început de weekend spectaculos la AVi. Piticu, Erik și Marque vor asigura fondul muzical sâmbătă noapte, în cadrul uneia dintre cele mai așteptate petreceri organizate anul acesta în ”templu”.

Piticu este unul dintre acei DJ care te cuceresc de la prima audiție, iar energia transmisă publicului la fiecare eveniment este, practic, semnătura bucureșteanului. După ce la finele anului trecut a oferit publicului mureșean o noapte de pomină, a venit vremea unei reveniri de senzație la AVi, una binemeritată de fanii techno-ului din orașul nostru.

☑️ Piticu ➡️ https://soundcloud.com/iampiticu

Erik este un obișnuit al petrecerilor cu nume importante din industria muzicală electronică românească. După Priku, Incolor și Barac, a venit vremea ca rezidentul nostru să îi fie alături lui Piticu la pupitru în noaptea de sâmbătă. Ca de obicei, știm de pe-acum că nu vom fi dezamăgiți, progresul lui Erik fiind evident pentru toată lumea, iar ultimele sale piese stau mărturie în acest sens.

☑️ Erik ➡️ https://soundcloud.com/fuloperik

https://soundcloud.com/fuloperik/erik-iulian-dreux-cut

Aterizează la Târgu-Mureș de pe meleagurile Covasnei și promite să ofere un spectacol de neuitat publicului din AVi. Vă invităm să ascultați următoarea piesă, produsă chiar de Mark și ideală pentru cei ce, asemeni nouă, așteaptă cu nerăbdare weekendul deja, deși suntem abia la începutul acestei săptămâni.

☑️ Marque ➡️ https://soundcloud.com/1marque

https://soundcloud.com/1marque/marque-monday-frustrations

Veți avea ocazia să dansați până dimineața pe seturile pregătite de Piticu, Erik și Marque sâmbătă, începând cu ora 23:45, în templul muzicii electronice mureșene, AVi.

Detalii despre eveniment găsiți aici: https://www.facebook.com/events/1684855755147145/

Pentru a intra în posesia brațărilor de acces la evenimentul de sâmbătă trebuie să luați legătura cu reprezentanții PR ai clubului AVi –>> Mara Nemeș, Andreea Achim (J’ai Bistrot), Matyas Mar, Scurtu Daniel sau să trimiteți un email la PR@avimag.net în acest sens.

Acest eveniment este limitat la 80 de persoane, în concordanță cu normele I.S.U., astfel că recomandarea noastră e să vă grăbiți în a vă achiziționa biletele, pentru a fi siguri de accesul în club. Prețul biletelor este de 20 lei în avans.

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

►Prioritate pentru obținerea brățărilor de acces au persoanele care se regăsesc în baza noastră de date. Clubul AVi își rezervă dreptul de a-și selecta propria clientelă.

Rate this post

Leave a comment