Techno & house music for the masses! Live Stream cu Brody & Dr.Panda la AVi!

Unul dintre cele mai populare duo-uri electronice din Târgu-Mureș, Brody & Dr.Panda, va fi în prim plan joi seară, cu începere de la ora 20:00, la AVi.

Ați ghicit, v-am pregătit o nouă sesiune Live Stream, una ușor festivă, dat fiind faptul că ne apropiem cu pași repezi de Crăciun.

Și pentru că e o ocazie specială, ne-am gândit să ne facem joia mai frumoasă cu ajutorul talentului a doi artiști cu totul speciali. Setul de joi seară va fi transmis Live Stream pe canalul de Youtube Avimag, precum și în comunitatea Avimag de pe Facebook, unde îl veți putea asculta și reasculta ori de câte ori aveți ocazia.

În plus, ca de fiecare dată, accesul membrilor comunitățiui de Facebook Avimag la eveniment va fi gratuit, așadar vă așteptăm în numpăr cât mai mare la AVi pentru o seară lejeră de joi, cu muzică bună, prieteni și atmosferă cum numai la AVi mai găsești.

Brody și Dr.Panda se regăsesc pe afișele principalelor petreceri și localuri din oraș de foarte mulți ani, iar experiența lor este argumentul ideal pentru o serată dansantă excelentă, așa cum băieții au creat de-a lungul timpului atât la G Caffe, cât și la Carioca, Tutun, Saga sau în alte localuri dragi nouă, fanilor muzicii electronice.

Amintim și diversele prezențe ale perechii Brody & Dr.Panda la festivaluri precum Electric Castle sau Awake, special ca să ni se ridice părul de pe mâini în așteptarea serii de joi.

În altă ordine de idei, mai sunt doar câteva bilete pentru petrecerea de sâmbătă, de la AVi, cu Priku și Addo la pupitru. Mai mult ca sigur acestea vor fi epuizate rapid.

Biletele costă 30 de lei și pot fi achiziționate exclusiv în avans (în noaptea evenimentului nu vom pune la dispoziția doritorilor bilete la intrarea în club, întrucât locurile sunt limitate la 100, în concordanță cu normele ISU, iar brățările vor fi – cel mai probabil vândute până sâmbătă seară), așadar vă recomandăm să luați legătura cu reprezentanții noștri de PR: Mara Nemeș, Andreea Achim, Cristina Cioci (pentru biletele pe care le aciziționați de la J’ai Bistrot), Matyas Mar și Scurtu Daniel.

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

Suntem nerăbdători să-i avem alături pentru Live Stream pe băieți și suntem convinți că atmosfera va fi una cel puțin la fel de explozivă precum la petrecerile Szcéna!

Până atunci, o mostră din setul lui Cojoc, care ne-a impresionat joia trecută 🙂

https://www.facebook.com/avimag.net/videos/1760074807357364/?hc_ref=ARTQCGwPWbNQAKK2c-9TtKQKtqFQYc2G24B-V1iK6MTLy3C9CK4u8R9wKxSpb_1h7ic&fref=gs&dti=349520861901831&hc_location=group

 

Rate this post

Leave a comment