Szcéna pe care joacă Brody, Panda și Ugly Astronaut e la AVi. Mâine petrecem în ”Templu”!

Petrecerea se anunță a fi una realmente spectaculoasă, judecând după stilul abordat de cei trei DJ prezenți pe ”Szcéna” de la AVi.

Brody & Dr. Panda și Ugly Astronaut vă vor ține pe ringul de dans întreaga noapte, party-ul care va deschide oficial sezonul evenimentelor de toamnă la AVi fiind deja principalul subiect de discuție în rândul fanilor muzicii techno și house din Târgu-Mureș.

După ce au făcut show la Booha Mansion, în cadrul ediției recent încheiate a festivalului Electric Castle, dar și la Awake, cu doar câteva săptămâni în urmă, mureșenii noștri revin la AVi pentru o petrecere ceva mai intimă, dedicată unui public cunoscător.

Ugly Astronaut e pregătit pentru a lumina inimi cu muzica lui neobișnuită, adusă parcă din spațiul extraterestru, așadar ingredientele pentru Szcéna sunt în cuptor deja.

Biletele pot fi achiziționate la intrarea în club, urmând să fie 10 lei până la ora 1.00AM, respectiv 15 lei după acea oră.

Vă recomandăm să vă grăbiți, numărul persoanelor ce pot participa la petrecere este limitat la puțin peste 100, conform cu normele impuse de I.S.U.

Detalii despre petrecerea ce va începe vineri, 15 septembrie, de la ora 23.00, vă sunt oferite pe event-ul de pe Facebook

Vă așteptăm în număr mare la Ugly Astronaut@Szcéna, un party care nu doar că lansează oficial seria evenimentelor găzduite în sezonul de toamnă-iarnă în cel mai important club din Târgu-Mureș, dar va aduce în fața voastră un sound sinonim cu buna dispoziție.

Recomandăm, așadar, petrecerea Szcéna tuturor celor ce vor să se distreze intens la final de săptămână. Mâine petrecem din nou la AVi!

Rate this post

Leave a comment