Super show de techno sâmbătă cu Addo si Resa

Super show de techno sâmbătă la AVi cu Addo și Resa.

Fanii muzicii techno sunt așteptați sâmbătă, cu începere de la orele 23.00, la AVi, gazda unui party de pomină cu Addo și Resa la pupitru.

Addo este un nume consacrat în ceea ce privește muzica electronică, având peste un deceniu de activitate în spate, făcând parte din lineup-ul unor festivaluri cunoscute, precum Electric Castle sau Delahoya și mixând de-a lungul timpului cu unii dintre cei mai cunoscuți DJ români, printre care îi amintim pe Priku, Ada Kaleh, Sepp, Tulbure sau Suciu.

https://soundcloud.com/addo

Resa, rezidentul AVi și, totodată, unul dintre DJii mureșeni de mare viitor, a stat la povești cu redacția AVimag. Interviul poate fi revăzut aici, iar muzica pregătită de Resa pentru noaptea de sâmbătă cu siguranță îi va convinge pe mulți de potențialul acestuia. Așteptăm cu un real interes și următoarele materiale produse de rezidentul AVi.

https://soundcloud.com/resa180

Și pentru că orice party care se respectă înseamnă mai mult decât muzică excelentă și o oferta diversificată la bar, cu imaginația tuturor celor prezenți se va juca Japian, responsabil cu spectacolul de visuals.

Brățările primite pentru eveniment  vor fi valabile și pentru cel de saptamana viitoare, astfel că vă sfătuim să nu renunțați la ele și să ne vedem în aceeași locație. 

Rate this post

Leave a comment