Super party sâmbătă la AVi! Around w/ Clovis & Los Bastoneros!

Cu deosebită încântare anunțăm petrecerea pe care cel mai important club din Târgu-Mureș, AVi, îl va găzdui sâmbătă noapte.

Clovis, Los Bastoneros și Prepeleac vor pune stăpânire pe pupitrul nostru și ne vor oferi un show muzical de excepție, începând cu ora 23:00! Evenimentul este organizat de către băieții de la Around, iar artiștii ajung în premieră la Târgu-Mureș, motiv în plus pentru noi să îi recompensăm cu o prezență masivă și cu acea atmosferă spectaculoasă tipică AVi.

Clujeanul Prepeleac, un obișnuit al petrecerilor marca Midi și totodată un DJ extrem de talentat și care își formează încet, dar sigur, un nume pe scena techno-ului underground, se alătură lui András Schmidt, Emanuel Cristea și Emmanuel Deaconu, cunoscuți de mai bine de un an ca Los Bastoneros, pentru a împărți cu nemiluita sâmbătă noapte sunete și beat-uri care mai de care mai fascinante și care ne vor ține lipiți de spațiul de dans multe, multe ore în șir.

https://soundcloud.com/prepeleac/prepeleac-august-2018

Clovis e jumătate japonez-american, jumătate francez, născut la Los Angeles și adoptat de Berlin, un DJ călător, care se inspiră în mod constant din experiențele avute de-a lungul carierei pe întreg mapamondul.

Club Der Visionaere este considerat a doua sa casă, dar în ultimii ani focusul acestuia s-a îndreptat spre scena românească underground, fiind prezent la foarte multe evenimente organizate alături de artiști români sau în țara noastră.

Amintim aici Mioritmic sau petrecerile marca Perlon găzduite de cluburi din țara noastră.

Tocmai din acest motiv suntem convinși că primul contact al DJ-ului cu AVi va fi unul de bun augur, cu ocazia Around w/ Clovis & Los Bastoneros.

Am pus deja în vânzare biletele pentru petrecerea de sâmbătă noapte, la care vă invităm în număr cât mai mare. Având în vedere că accesul în club se face în limita locurilor disponibile, conform normelor ISU de securitate în vigoare, recomandarea noastră e să vă achiziționați în avans biletele și astfel să nu riscați ca în noaptea de sâmbătă să fie deja casa închisă. Accesul în club va fi permis până la ora 3:30.

Tichetele pentru Around w/ Clovis & Los Bastoneros costă 100 de lei, pot fi achiziționate de pe livetickets.ro și includ și patru tokenuri pentru consumația la bar. Prețul unui token este de 14 lei, iar acestea vor fi disponibile la garderobă pe durata întregii nopții.

Ca de fiecare dată, detalii vă sunt oferite și pe eventul de Facebook.

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Accesul persoanelor cu vârsta sub 18 ani este strict interzis!

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

https://soundcloud.com/4pe4/a-sunset-affair-with-los-bastoneros-july-2018

Rate this post

Leave a comment