Super party Cedesciu Wax vineri la AVi! Iar noi te premiem cu un vinyl ca să fie treaba treabă!

Petrecerile se țin lanț în cel mai important club al Târgu-Mureșului, iar pentru sfârșitul de săptămână care marchează și ziua de 8 Martie, v-am pregătit o sărbătoare a muzicii alături de prietenii de la Cedesciu Wax, record labelul româno-american axat pe producția de vinyl-uri epice.

Macarie, rezidentul nostru și eroul uneia dintre cele mai spectaculoase petreceri a începutului de an, ne referim desigur la Alandala Winter Session, pune stăpânire pe AVi alături de Robert Apetrei și Sonohat, vineri noapte, începând cu ora 23:00.

Sonohat semnează primul release al celor de la Cedesciu Wax, CDW001, intitulat Whipers, în timp ce Robert Apetrei este protagonistul celui de-al doilea produs discografic lansat sub egida CDW, CDW002, intitulat Edge of Time, piesele sale fiind deja promovate de Barac, Raresh, Rhadoo, Pedro sau Priku, între alții.

Nu puteam trece peste Label Night-ul Cedesciu cu una, cu două, așa că vă invităm la concurs, pentru a avea parte nu doar de o noapte albă memorabilă în AVi alături de artiștii CDW, dar și de un cadou palpabil, motiv pentru care punem la bătaie un vinyl Edge of Time direct de la sursă!

Tot ce trebuie să faci e să dai Going la eventul de Facebook, Like și Share la postarea de pe grupul Avimag și vei fi automat înscris în cursa pentru vinyl-ul semnat de Robert Apetrei.

Vom anunța câștigătorul vineri, acesta urmând a fi ales prin Randomize.

Biletele la party-ul organizat alături de cei de la Cedesciu Wax la AVi sunt în valoare de 40 de lei, fiecare bilet incluzând și un token în valoare de 15 lei pentru consumația la bar.

Biletele pot fi achiziționate de pe livetickets.ro, aici, urmând ca în avans să fie achitat accesul în club, în valoare de 25 de lei, iar la garderoba clubului nostru să achitați restul de 15 de lei, însemnând consumația minimă obligatorie.

În cazul în care vor mai fi disponibile bilete de acces și în seara evenimentului, acestea vor putea fi achiziționate la intrarea în club cu 60 de lei, preț care include și două tokenuri pentru consumația la bar.

Vă recomandăm să vă grăbiți în a le achiziționa, întrucât numărul lor este limitat în strânsă concordanță cu normele impuse de ISU.

În încheiere nu ne rămâne decât să vă așteptăm în număr cât mai mare vineri seară la AVi pentru o noapte de pomină încărcată doldora cu techno și minimale ce ne vor purta pe nori! See you at AVi!

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Accesul persoanelor cu vârsta sub 18 ani este strict interzis! Accesul va fi permis numai până la ora 3:30, conform R.O.I. în vigoare.

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

 

Rate this post

Leave a comment