Super Live Stream cu Addo joi seară! Stay tuned!

Addo este de departe cel mai reprezentativ DJ rezident al celui mai important club din Târgu-Mureș, AVi. Va fi o audiție de muzică bună pregătită de DJ-ul nostru, menită să ne pregătească pentru weekendul încărcat ce va urma. Ce mod frumos de a începe luna noiembrie!

Seturile sale impresionează de fiecare dată și ne-am obișnuit de-a lungul timpului să-l numim ”cel ce nu dă greș niciodată”, ca urmare a faptului că simte publicul ca nimeni altul.

Un exemplu pozitiv pentru toți tinerii DJ cu care a colaborat sau pus muzică de-a lungul timpului, Addo revine cu un nou set transmis live pe canalele Avimag, mâine seară, începând cu ora 20:00 și până în jur de miezul nopții.

Accesul publicului este gratuit – pentru membrii comunității de Facebook Avimag – iar barul vă așteaptă pentru a savura muzica DJ-ului nostru într-o manieră mai constructivă. Joi seară e practic weekend, nu?

Detalii vă sunt puse la dispoziție pe eventul de Facebook, aici, unde sunteți invitați să vă arătați disponibilitatea. Join in on the fun!

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Accesul persoanelor cu vârsta sub 18 ani este strict interzis!

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

Rate this post

Leave a comment