One of the most beloved Romanian underground festivals will be organized this summer in Zanzibar

Sunwaves în Zanzibar va avea loc în perioada 17-21 iunie pe plaja Dongwe.

 

Sunwaves e considerat unul dintre primele 100 de festivaluri la nivel mondial, indiferent de genul abordat, un real motiv de mândrie pentru noi, românii, mai ales că artiștii proveniți din țara noastră electrizează de ani buni scena internațională de techno și o fac impunând sound-ul românesc, apreciat la maxim de fani.

Aproape două luni ne despart pana la editia speciala a festivalului Sunwaves în Zanzibar, care va avea loc în perioada 17-21 iunie pe plaja Dongwe.

“Timp de 5 zile consecutive, s-a găsit o modalitate sigură de a ne reuni din nou în modul de petreceri 24/24,  cu două scene din lemn, unde se vor folosi doar materiale naturale și locale.Aducând echipa noastră de ingineri de sunet și sistem de sunet, această ediție dorește să ofere aceeași experiență de calitate Sunwaves. Sperăm cu siguranță că sunteți la fel de entuziasmați ca și noi pentru ca acest prim Sunwaves să se întâmple departe de casă.” Ne scriu organizatorii in descrierea festivalului.

Nu avem emotii despre care va fi exact line-up`ul, ceea ce putem sti de pe acum este faptul ca Sunwaves Zanzibar va fi cu siguranta o experiență de neuitat!

Festivalul SW ZZ este localizat pe Plaja Dongwe, Zanzibar, Tanzania.

Biletele >Early Bird< sunt limitate si disponibile acum la prețul de 169 $  + Taxe.

Pe perioada festivalului sa nu va faceti griji de mancare, prietenii noștri de la Vitamina Bar vor pregăti micul dejun și un prânz sănătos în fiecare zi a festivalului.

⎾ INFORMAȚII DE CĂLĂTORIE COVID ⏌

Pentru a intra în Tanzania Zanzibar trebuie să prezentați un test negativ PCR covid19 efectuat cu maxim 72 de ore înainte de a ajunge la destinație. Nu există restricții pe insula Zanzibar.

Când vă întoarceți acasă, trebuie să vă programați testul PCR covid19 în avans. Puteți descărca Zanzibar Covid-19 Testing de pe AppStore sau Google Play și vă puteți face programarea. Costul unui test PCR este de 80 $.

Programare test covid AppStore aici. 

Programare test covid GooglePlay aici.

În cadrul festivalului veți găsi, de asemenea, un punct de testare Covid.
Rămâi informat cu privire la actualizările virusului Covid19 pe MAE- pentru vizitatorii români, aici.

Pentru vizitatorii noștri străini, verificați paginile oficiale naționale pentru reglementări aplicate în țara dvs.

Oferte de zbor + cazare pentru Zanzibar, Tanzania puteti optine de la prietenii nostri de la agentia Adonis Travel completand formularul de solicitare a ofertei, aici.

Pachetul de zbor si cazare se poate achizitiona si in rate cu cardurile de credit.

Ne vedem in ZanZibar! 😉

5/5 - (2 votes)

Leave a comment