Vine Sunwaves peste noi! ”Hai să ne mutăm la mare, o țară de orașe goale”!

Din fericire, după un an de așteptare, ne apropiem de o nouă ediție a festivalului nostru preferat, Sunwaves, ediția care marchează, practic, începutul sezonului estival.

Închidem puțin prăvălia la AVi, întrucât avem stabilită o întâlnire fierbinte cu Marea Neagră și cu nisipul fin al plajei din stațiunea Mamaia.

În acest sfârșit de săptămână ne strângem cu toții, fanii muzicii techno și ai sound-ului românesc de underground electronica, pe plaja Crazy Beach, unde vom dansa fără oprire ajutați fiind de cei mai apreciați artiști ai genului.

Puține lucruri aduc mai multă bucurie sufletului decât un răsărit sau un apus de soare pe ritm de techno trăit pe plaja din Mamaia. Exact ce vom trăi cu toții în doar câteva zile.

Abelle ⏤ Adam Shelton ⏤ Alexandra ⏤Amir Javasoul 
Andrei Ciubuc ⏤ Apollonia ⏤ Arapu ⏤ Argenis Brito ⏤ Barac
Bella Sarris ⏤ Bill Patrick ⏤ Binh ⏤ Cally ⏤ Cap ⏤ Cezar
Chad Andrew ⏤ Charlie ⏤ Craig Richards ⏤ Crihan
Dan Andrei ⏤ David Gtronic ⏤ Derek ⏤ DeWalta
Dragos Ilici ⏤ Dubtil ⏤ Faster ⏤ Floog (live) ⏤ Gescu
Guti (live) ⏤ Hector ⏤ Herodot ⏤ Hugo Bianco ⏤ Ion Ludwig
Jamie Jones ⏤ Javier Carballo ⏤ Jay Bliss ⏤ Jesse Calosso
Joey Daniel ⏤ Kozo ⏤ Lamache ⏤ Lee Burridge ⏤ Leon
Livio & Roby ⏤ Lizz ⏤ Loco Dice ⏤ Magda ⏤ Maher Daniel
Mahony ⏤ Marc Antona ⏤ Marco Carola ⏤ Margaret Dygas
Melchior Productions Ltd (live) ⏤ Mihigh ⏤ Negru
Neverdogs ⏤ NuZau ⏤ Olga Korol ⏤ Peggy Gou
Petre Inspirescu ⏤ Piticu ⏤ Praslea ⏤ Priku ⏤ Randall M
Raresh ⏤ Rhadoo ⏤ Ricardo Villalobos ⏤Sahau (live)
Sammy Dee ⏤ Sedee ⏤ Sepp ⏤ Seth Troxler ⏤ SIT
Sonja Moonear ⏤ Subb-an ⏤ Sublee ⏤ Suciu⏤ tINI
Tulbure ⏤ Vera ⏤ Vlada ⏤ Yaya ⏤ Zip… iată lista completă a celor care ne vor face viața mai frumoasă la sfârșit de săptămână pe plaja din Mamaia. Excelent, nu?

Dacă vremea va ține cu noi, vom avea parte de aproape o săptămână de distracție cu artiștii noștri preferați, într-un mediu aproape idilic.

Și, conform accuweather, vremea se pare că va fi excelentă, în special pe timp de zi. O medie de 20 de grade Celsius în fiecare zi e o medie pe care o acceptăm cu privirea înainte și cu încredere maximă!

Noaptea, însă, vă recomandăm să vă echipați bine, mai ales că vântul rece intră-n oase. În plus, sunt probabile și unele scurte averse de ploaie. Sperăm noi că vor fi scurte.

În acest sens, cele mai mișto haine și cei mai comozi adidași se găsesc pe Answear.ro (aici), respectiv pe Originals.ro (aici), iar cu asta am acoperit și aspectul logistic înainte de a porni spre mare.

Pe event-ul de Facebook al festivalului găsiți o sumedenie de informații utile în vederea participării la festival, inclusiv oferte last minute pentru bilete/abonamente ale celor ce nu vor reuși, din motive de tot felul, să mai ajungă în weekend pe malul mării.

Noi luăm o pauză, pentru că ne pregătim bagajele și traseul până la Mamaia, dar revenim în forță săptămâna următoare cu oaspeți din Miami. Revenim cu detalii după Sunwaves 23 🙂

Rate this post

Leave a comment