Sunteți pregătiți? Pășim pe treptele înălțătoare ale muzicii, la AVi!

În condițiile în care farmecul noului an s-a cam evaporat și am intrat deja cu toții în mecanismul rutinar al joburilor sau al școlii, v-am pregătit un weekend ca la carte la AVi, ca să evadăm puțin din griul cotidian. Colbie Caillat spunea că un cântec bun îți poate ridica inima, încălzi sufletul și conferi o stare generală de bine, iar la AVi urmează un sfârșit de săptămână în care ne vom încălzi sufletele cu muzică bună.

Aventura începe diseară, de la ora 23:00, cu rezidentul nostru și Conspirațiile sale muzicale, adevărate călătorii în larg, ghidate de energia bassului. Episodul al patrulea din seria Addo’s Conspiracy îl va avea ca invitat pe Mera, cel care-i va servi drept partener de conspirație lui Addo în cea care deja se anunță a fi o noapte cu adevărat memorabilă.

Biletele au fost puse deja în vânzare online, pe livetickets.ro. Prețul acestora e de 55 de lei, din care 30 de lei reprezintă tokenuri pentru consumația la bar.

ATENȚIE! Accesul la party se achită în AVANS, adică 25 de lei, urmând ca diseară, la garderobă, să achitați diferența de 30 de lei, consumația minimă obligatorie (2 tokenuri).

În cazul în care vor mai fi disponibile bilete de acces și diseară, acestea vor putea fi achiziționate la intrarea în club cu 60 de lei, preț care include și două tokenuri pentru consumația la bar. Vă recomandăm să vă grăbiți în a le achiziționa, întrucât numărul lor este limitat în strânsă concordanță cu normele impuse de ISU.

Detalii despre capitolul patru al seriei de petreceri Addo’s Conspiracy vă sunt puse la dispoziție și pe eventul de Facebook, aici.

https://soundcloud.com/mera_c/tulbure-b2b-mera-musiknacht-2-2017

Saynar, Thal și Promi ne-au pregătit un trip muzical psihedelic – alternând diverse genuri – de la progressive psy la psy-trance și dark psy (mai spre dimineață n.red.), sâmbătă noapte, începând cu ora 23:00.

Accesul la cea de-a unsprezecea petrecere Back to AVi se face pe bază de bilete achiziționate la garderobă.

Prețul acestora va fi de 15 lei, plus un token în valoare de 14 lei, până la miezul nopții, urmând ca după ora 0:00 biletele să coste 20 de lei, plus un token, consumația minimă obligatorie.

Detalii vă sunt puse la dispoziție și pe event-ul de Facebook, aici.

https://soundcloud.com/mera_c/mera-warehouse-w-tulbure-dexter-22042016

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Accesul persoanelor cu vârsta sub 18 ani este strict interzis! Accesul va fi permis numai până la ora 3:30, conform R.O.I. în vigoare.

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

https://soundcloud.com/avimag/vygo-addo-club-avi-24102015

Rate this post

Leave a comment