Sunteți pregătiți? Începe party-maratonul la AVi!

Abia așteptăm să deschidem porțile clubului nostru pentru a oficializa, practic, startul weekend-ului de poveste care se anunță. Poate că e mai bine, totuși, să o luăm cu politica pașilor mărunți, așa că vă invităm la o cafea – cea mai bună cafea din oraș (de la 112 n.red.), cu boabe prăjite chiar la Târgu-Mureș – chiar la AVi.

Detalii vă sunt oferite pe eventul de Facebook, aici, dar ideea e că o să ne energizăm cum se cuvine, în locul nostru preferat, între orele 10:00 și 14:00, cum facem în fiecare marți și joi, dealtfel.

Odată încărcați cu chef, ne vom încărca și cu muzică bună, căci Paul K a pregătit un set special pentru noi.

Îl vom asculta împreună diseară, începând cu ora 20:00, când setul va fi transmis pe canale noastre. Sunteți invitați și în club, accesul comunității Avimag fiind gratuit, iar la finele Live Stream-ului se lasă cu after.

Mai multe informații vă sunt puse la dispoziție și pe eventul de Facebook, aici.

https://soundcloud.com/yourauroom/auroom-podcast-016-somesan

Vineri noapte continuăm maratonul la AVi, cu musafiri veniți tocmai de la Arad! Bread & Butter, Herck și Someșan ne vor pune în mișcare pe ritmuri de techno începând cu ora 23:00 și nu se vor opri până nu ne vor satisface pofta nebună de muzică de calitate. A devenit un obicei extrem de agreabil ăsta de a-i avea în spatele pupitrului pe cei de la ABC, distracția fiind la cele mai înalte cote atunci când în AVi răsună muzica lor. Nu facem excepție de la regulă și ne pregătim intens să facem față maratonului preconizat!

Biletele pot fi achiziționate de pe livetickets.ro, aici,  urmând ca în avans să fie achitat accesul în club, în valoare de 20 de lei, iar la garderoba clubului nostru să achitați restul de 30 de lei, însemnând consumația minimă obligatorie. În cazul în care vor mai fi disponibile bilete de acces și în seara evenimentului, acestea vor putea fi achiziționate la intrarea în club cu 60 de lei, preț care include și două tokenuri pentru consumația la bar.

Vă recomandăm să vă grăbiți în a le achiziționa, întrucât numărul lor este limitat în strânsă concordanță cu normele impuse de ISU. Detalii regăsiți și pe eventul de Facebook, aici.

Sâmbătă, începând cu ora 17:00, Thomas PCZ, Vlad Rusu și Mitri vor marca primul AVi Daytime Session al anului, până aproape de miezul nopții. Va fi cel mai apoteotic mod de a încheia cum trebuie un weekend epic, așa că sunteți invitați cu mic, cu mare, la AVi pentru o porție zdravănă de dans.

Detalii vă sunt puse la dispoziție pe eventul de Facebook, aici. Biletele la Daytime Session costă 25 de lei, dintre care 15 lei reprezintă un token pentru consumația la bar.

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Accesul persoanelor cu vârsta sub 18 ani este strict interzis! Accesul va fi permis numai până la ora 3:30, conform R.O.I. în vigoare.

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

https://soundcloud.com/abcltd/breadbutter-b2b-somesan-vila-carol

Rate this post

Leave a comment