Sunteți pregătiți? Diseară dansăm la Uzina Foto!

Cea mai spectaculoasă petrecere de muzică electronică organizată în fiecare vară la Târgu-Mureș stă să înceapă. Laboratorul de Techno își adjudecă diseară cea de-a noua ediție, unde altundeva decât la Uzina Foto din cartierul Unirii, unde, începând cu ora 20:00, Resa ne va face încălzirea pentru party-ul de senzație pregătit fanilor muzicii techno.

Rând pe rând, Katu, Sepp și Crihan ne vor preda o lecție muzicală – suntem convinși – excepțională, la care absențele nu se motivează.

Crihan este un artist desăvârșit, mureșean de-al nostru, probabil cel mai important DJ/producer pe care zona aceasta a Ardealului l-a dat industriei muzicale electronice underground și prezența sa la Uzină reprezintă garanția unei nopți de vară memorabile.

Nu credem că mai e necesar să vorbim despre biografia impresionantă a artistului de la Sunrise sau despre producțiile sale, care au răsunat peste tot în lume la un momentdat.

Nu e nevoie. De vreo 14-15 ani, chiar dacă e Discret Popescu uneori, Alin al nostru iese mereu în evidență și citește nevoile publicului ca un profesor aflat în fața clasei, iar delivery-ul său e mereu pe gustul ”elevilor”. Nota 10 cu steluță!

https://soundcloud.com/crihan_sc/crihan-guesthouse-3012016

Sepp? Bucuria muzicii. E definiția cea mai scurtă și cuprinzătoare pentru prietenul nostru de la Constanța. Acesta revine în prim planul unui event marca Avimag (și ce event!) după mult timp și e datoria noastră să îl răsplătim cu dansul ”ăla” care ne trădează entuziasmul și pe care orice DJ aflat în spatele deck-ului vrea să-l provoace. Sepp o va face, cum o face mereu, dealtfel.

Biletele pentru Laboratorul de Techno 9 vor putea fi achiziționate diseară la intrarea în curtea Uzinei, prețul acestora fiind de 40 de lei.

V-am pregătit mai multe surprize menite să vă asigure o noapte cât mai frumoasă: spectacolul de visuals marca Japian, barul doldora cu bătură și meniul excelent și revigorant de la Le Camion Délicieux, pus la dispoziția tuturor celor prezenți la party.

Detalii despre meniul oferit de Abigail și Cristian, pe pagina lor de Facebook, aici.

Le mulțumim pe această cale sponsorilor noștri: Reea, TomiDent și Coca-Cola, cu ajutorul cărora am acoperit până și ultimele detalii legate de organizarea unui event de asemenea anvergură.

https://soundcloud.com/playedby/crihan-3y-of-truelovesounds-at-dora-brilliant-frankfurt-25082017

Informații despre Laboratorul de Techno 9 găsiți pe Facebook, aici

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Accesul persoanelor cu vârsta sub 18 ani este strict interzis!

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

https://soundcloud.com/trommelmusic/trommel017-crihan

Rate this post

Leave a comment