Sunteţi gata de dans? Volk, Scopter şi Nemeş dau startul la distracţie în AVi!

Primul party al primăverii calendaristice ni-i aduce în prim plan pe Volk, ajuns din Rusia în cel mai important club din Târgu-Mureş, via Bucureşti, pe Nemeş şi pe Scopter, rezidentul nostru drag, care cunoaşte secretul dintre “o noapte banală” şi “cea mai mişto noapte de până acum”.

Volk e un artist de origine rusă, stabilit la Bucureşti, al cărui stil fiind în strânsă legătură cu sound-ul tipic românesc de techno, probabil acesta fiind unul din motivele pentru care s-a stabilit în capitala noastră.

E mai simplu să creşti pe plan artistic fiind înconjurat de artiştii pe care altă dată îi ascultai doar.

Cu un sunet heavy&wild, după cum tocmai el îl caracterizează, Volk reușește să ofere un refresh genului abordat, scopul fiind acela de a transmite gânduri și idei prin intermediul muzicii sale.

În urmă cu trei zile a fost urcată pe Soundcloud cea mai recentă producție a sa, care ne place foarte mult și pe care vă invităm să o ascultați ca să vă faceți o idee cu privire la stilul lui Volk.

Russian techno at its best, o spune și titlul piesei!

https://soundcloud.com/christian-volk-317395898/volk-moscow-nights

Ne încântă prezenţa lui Volk diseară la AVi şi suntem convinşi că vom avea parte de spectacol total alături de el, Scopter şi Nemeş.

Vă invităm să vă arătaţi disponibilitatea pentru party-ul de diseară pe event-ul de pe Facebook, aici.

https://soundcloud.com/rosubit/volk-subit-alterground

Preţul biletelor este de 20 de lei până la ora 1:00, respectiv 25 de lei după acea oră. Brăţările pot fi achiziţionate exclusiv la intrarea în club.

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

https://soundcloud.com/christian-volk-317395898/the-way-i-vibe

Rate this post

Leave a comment