Sunteți gata de dans? Laboratorul de Techno revine în forță!

17 iunie este data ce marchează începerea sezonului petrecerilor în aer liber organizate de AVimag.net. E momentul celei de-a patra ediții a Laboratorului de Techno, petrecerea care trezește entuziasmul întregului oraș, la exact un an de la prima ediție.

Vara trecută am dat naștere alături de voi la un spațiu pe care Târgu-Mureșul îl aștepta de ani buni, unul de joacă pentru fanii muzicii electronice underground, care să aducă aminte în mod fidel de faimoasele petreceri de techno organizate în intens industrializatul Berlin.

A fost creat, astfel, Laboratorul de Techno, în sediul fostei uzine Foto din cartierul Unirii, un concept inovator pentru orașul nostru, în care cultura techno este promovată prin intermediul artiștilor de renume aflați în spatele pupitrului de DJ.

Priku, Mihigh, Jay Bliss, Ada Kaleh, alături de iON, Resa, Addo, Scopter și Erik au fost artiștii care au semănat bucurie în sufletele sutelor de mureșeni prezenți în cartierul Unirii la fiecare ediție LDT și tocmai din acest motiv vă așteptăm în număr cât mai mare la ediția a patra.

Spațiu perfect pentru ca mureșenii să se distreze o noapte întreagă pe ritmuri de house, techno și minimal, fosta uzină Foto, transformată în laborator muzical underground, îi va găzdui pe Suciu, Addo și Scopter, în cel mai tare party organizat în acest an în orașul nostru.

Suciu este unul dintre DJ-ii și producătorii de care suntem apropiați sufletește, întrucât de fiecare dată când ne-a onorat cu prezența la AVi a făcut-o perfect.

În aceste condiții, abia așteptăm s-o dăm cu toții împreună cu ”dusîntors” în noaptea de sâmbătă, 17 pe 18 iunie, în cartierul Unirii. Ce muzică ne așteaptă la uzină!

Addo și Scopter se bucură că ies din subteranul AVi pentru a transmite vibrații pozitive orașului, în aer liber. Rezidenții noștri au în plan să ne aducă vara mai aproape și să ne țină lipiți pe ringul de dans amenzjat în fosta uzină până la primele ore ale dimineții.

Suntem obișnuiți ca cei doi să nu dea greș niciodată și să creeze o emulație unică între DJ și public, deci avem încredere că episodul al patrulea din seria Laboratorul de Techno să fie cea mai spectaculoasă de până acum.

Biletele costă 25 de lei în avans, respectiv 35 de lei la fața locului, în noaptea evenimentului. Sfatul nostru e să vă grăbiți în a vă achiziționa biletele, pentru a fi siguri de accesul în Laborator.

Pentru a intra în posesia brațărilor de acces la evenimentul de sâmbătă trebuie să luați legătura cu reprezentanții PR ai clubului AVi –>> Alex Ramadan, Mara Nemeș, Andreea Achim, Cristina Cioci (J’ai Bistrot), Matyas Mar, Scurtu Daniel sau să trimiteți un email la PR@avimag.net în acest sens.

Prioritate pentru obținerea brățărilor de acces au persoanele care se regăsesc în baza noastră de date. Clubul AVi își rezervă dreptul de a-și selecta propria clientelă.

Vă lăsăm cu o parte din setul mixat în AVi de către Addo și Suciu vara trecută.

O porție mică și delicioasă din ce ne așteaptă sâmbătă, 17 iunie, la fosta uzină Foto, din Unirii. Ne vedem acolo!

Rate this post

Leave a comment