Suciu trage semnalul distracției în weekend la AVi!

După ce Herodot și Addo ne-au cutremurat o noapte întreagă cu muzica lor parcă de pe altă planetă, ne pregătim cu pași repezi pentru o nouă noapte în care cuvântul de ordine va fi distracția.

Suciu, unul dintre cei mai buni DJ/produceri pe care i-a dat industria românească de muzică electronică underground și, totodată, unul dintre artiștii cei mai apropiați de sufletul nostru, pe plan muzical, revine în cel mai important club din Târgu-Mureș pentru o nouă serată dansantă de excepție.

Și nu o va face singur, ci alături de iON și Lowkodi, sâmbătă noapte, începând cu ora 23:00.

Născut în Râmnicu Vâlcea, Suciu a crescut cu muzica pe care o ascultau părinților săi, Deep Purple, Led Zeppelin, Depeche Mode, Prince, Eric Clapton și John Lee Hooker.

Organizează petreceri în orașul natal începând cu 2006 iar afinitatea pentru sunete de calitate l-a plasat, de-a lungul timpului, în același DJ booth cu cei mai importanți artiști ai genului.

”Îmi place la AVi, îmi plac ardelenii. Lume frumoasă, cu poftă de muzică şi distracţie”, mărturisea artistul într-un interviu acordat în exclusivitate Avimag, fiind de datoria noastră să-i demonstrăm că nu se înșeală atunci când laudă publicul mureșean de electronica.

Găsiți informații legate de petrecerea de sâmbătă noapte și pe eventul de Facebook, aici. Vă invităm, dealtfel, să vă arătați disponibilitatea sau interesul pentru party-ul din weekend 🙂

Suciu va fi acompaniat de iON, rezidentul nostru fiind nerăbdător să ne încânte cu producțiile sale, dar și de Lowkodi, cel mai tânăr membru al AVi Crew!

Intrarea la petrecere include și consumație. Astfel, accesul la petrecere costă 75 de lei, dintre care 42 reprezintă cele trei tokenuri oferite pentru consumația la bar.

Biletele vor fi puse în vânzare exclusiv la AVi, în noaptea evenimentului. Nu rezervăm bilete!

Totuși, pentru cei care vor veni spre AVi din alte orașe și care nu vor putea ajunge în timp util pentru a prinde un bilet la intrarea în club, le punem la dispoziție adresa de email pr@avimag.net, sau mesaj privat pe pagina de Facebook avimag.net,  pentru a ne scrie în acest sens. Vom face tot posibilul pentru a-i putea ajuta 🙂

Tocmai din acest motiv vă invităm să vă prezentați pe strada Poștei încă de la deschiderea porților clubului, ca să nu riscați să rămâneți pe dinafară, numărul biletelor fiind limitat conform normelor de siguranță ISU.

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Accesul persoanelor cu vârsta sub 18 ani este strict interzis!

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

Ținem să le mulțumim celor de la #Adonis #Travel ( www.adonis-travel.com ) pentru suportul acordat organizării acestui #event, #cazarea și #transportul artistului fiind acoperite de către agenția de #turism.

 

Rate this post

Leave a comment