Suciu, iON și Lowkodi – megaparty sâmbătă la AVi!

Ne pregătim cu emoție pentru marea petrecere mare anunțată pentru mâine seară la AVi. Lowkodi, iON și, nu în ultimul rând, Suciu, vor face spectacol la platane cu începere de la ora 23:00.

Cu Suciu am trăit aniversări, live stream-uri, Laboratoare de Techno și multe alte petreceri care ne-au marcat și pe care le dorim retrăite.

Ne place la nebunie muzica lui și ne bucură nespus că avem oportunitatea de a dansa din nou o noapte întreagă în ritmul muzicii lui.

Suciu e unul dintre cei mai buni DJ/produceri pe care i-a dat industria românească de underground electronica, iar selecția atentă a track-urilor, dusă la rang de artă, îl recomandă ca fiind un fin cunoscător de muzică bună.

iON e gata să ne servească techno și house de nivel înalt, ca dealtfel la fiecare a sa prezență la pupitrul celui mai important club din Târgu-Mureș.

Alături de el, cel mai tânăr rezident al clubului nostru, Lowkodi, va asigura warm up-ul și ne va pune serios în mișcare, stilul său pliindu-se perfect pe nevoia noastră de bună dispoziție și bass serios.

Găsiți informații legate de petrecerea de sâmbătă noapte și pe eventul de Facebook, aici. Vă invităm, dealtfel, să vă arătați disponibilitatea sau interesul pentru party-ul de sâmbătă noapte.

Intrarea la petrecere include și consumație. Astfel, accesul la petrecere costă 75 de lei, dintre care 42 reprezintă cele trei tokenuri oferite pentru consumația la bar.

Biletele vor fi puse în vânzare exclusiv la AVi, în noaptea evenimentului. Nu rezervăm bilete!

Totuși, pentru cei care vor veni spre AVi din alte orașe și care nu vor putea ajunge în timp util pentru a prinde un bilet la intrarea în club, le punem la dispoziție adresa de email pr@avimag.net, sau mesaj privat pe pagina de Facebook avimag.net,  pentru a ne scrie în acest sens. Vom face tot posibilul pentru a-i putea ajuta 🙂

Tocmai din acest motiv vă invităm să vă prezentați pe strada Poștei încă de la deschiderea porților clubului, ca să nu riscați să rămâneți pe dinafară, numărul biletelor fiind limitat conform normelor de siguranță ISU.

https://soundcloud.com/timelapsekw/timelapsing041-lowkodi

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Accesul persoanelor cu vârsta sub 18 ani este strict interzis!

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

Ținem să le mulțumim celor de la Adonis Travel (www.adonis-travel.com) pentru suportul acordat organizării acestui event, cazarea și transportul artistului fiind acoperite de către agenția de turism.

Rate this post

Leave a comment