Street Food, Short films, friends and techno? Must be talkin’ ’bout Foto!

Probabil cel mai frumos weekend din vara asta urmează să se întâmple chiar acum. Asta nu e doar o metaforă prin care transmitem că vom avea parte de vreme însorită și temperaturi fierbinți în acest sfârșit de săptămână, după atâtea ploi care ne-au făcut să hibernăm în case, nu. Asta e o stare de fapt, pentru că mureșenii (și nu numai) își vor da întâlnire la Uzina Foto, din cartierul Unirii, pentru o serie de manifestări care ne vor ține în priză până duminică târziu.

Festivalul de filme de scurt metraj Short to the Point e în plină desfășurare. Astfel, până duminică seara, începând cu ora 20:30, în curtea Uzinei vor fi proiectate unele dintre cele mai bune producții ale ultimului an, toate fiind premiate la diverse concursuri internționale.

Detaliile despre eveniment și programul filmelor vă sunt oferite pe eventul de Facebook, aici, dar și pe site-ul shorttothepoint.com.

O gustare delicioasă în timp ce urmărim filme e nu un moft, ci o necesitate. Tocmai de aceea, ne-am gândit să vă garantăm un sfârșit de săptămână delicios, prin intermediul gustărilor preparate în cadrul primei ediții a Str33t Food Factory, ce va avea loc de vineri și până duminică, unde altundeva, decât în locația deja obișnuită, Uzina Foto? 

Accesul publicului e gratuit, așadar vă invităm să gustați din preparatele delicioase pregătite special pentru voi. Burgeri, sandwich-uri, preparate exotice, deserturi de tot felul, ce mai… va fi un veritabil festin. Food truck-urile se vor afla în curtea Uzinei, Vineri între orele 15:00 și 23:00, sâmbăta și duminică, între orele 12:00 și 23:00, așadar este timp destul ca să încercăm împreună toate bucatele din cadrul Str33t Food Factory.

Fiind un weekend Avimag, nu vă puteam lăsa fără muzică, așadar în același interval orar cu Str33t Food Factory, DJii rezidenți de la AVi o să fie responsabili cu fondul sonor electronic al zilei, în cadrul unei noi ediții a Avimag Daytime Session.

Muzica va fi relaxantă, mult mai chill decât la un party, special pentru a uita de stresul cotidian în timp ce ne bălăngănim în hamacele puse la dispoziția noastră de către balanganel.ro.

Niciun weekend fără party! Cam asta e deviza noastră și nu intenționăm să ne abatem de la regulă nici în acest sfârșit de săptămână. Mai ales că v-am promis că va fi unul epic!

Crado, Cojoc, Blaise și Turck ne for ține pe ringul de dans întreaga noapte de sâmbătă, începând cu ora 23:00, în cadrul unei noi și spectaculoase ediții a petrecerilor marca 41 UP! Biletele costă 30 de lei până la ora 2:00, respectiv 40 de lei după acea oră, și pot fi achiziționate exclusiv la intrarea de la foto, în noaptea evenimentului.

Mai multe detalii găsiți pe eventul de Facebook, aici. Se anunță o petrecere de pomină!

Până atunci, să ne delectăm cum se cuvine cu cel mai recent set semnat de Crado, încălzirea perfectă înainte de a dansa pe muzica lui la Uzină. See you guys at Foto!

https://soundcloud.com/crado/insidious-techno-mix-010-july-august-2018

 

Rate this post

Leave a comment