Start la Solar Seeds! Dansăm împreună la Seeds Garden – Techno Stage!

După o lungă perioadă de așteptare, festivalul cel mai fermecător organizat în județul nostru, Solar Seeds in Transylvania, va începe diseară la Silea Nirajului. Și ca să fie treaba treabă, vă prezentăm orarul final pentru Seeds Garden – Techno Stage, scena care ne interesează cel mai tare, întrucât aduce în spatele deck-ului unii dintre cei mai talentați DJ din România.

Lowkodi și Cerghi deschid balul, mâine seară, de la ora 20:00, iar apoi, rând pe rând, scena va fi ocupată de toți rezidenții clubului Avi, alături de Herodot, caLLy, Mihai Pol, Posh, Prichindel și mulți alții. Lista completă, aici. 

Pentru a ajunge la Silea Nirajului, trebuie să urmați harta pusă la dispoziție de organizatori. Accesul e relativ simplu. Din Miercurea Nirajului trebuie să ajungeți la Bereni. La statuie mergeți la stânga la Marculeni și Candu. Urmați semnele de pe șosea pentru a ajunge la Silea Nirajului. De acolo aveți încă 3 kilometri în partea de sus. Conduceți încet, cu atenție și acordați o atenție deosebită semnalelor, astfel încât să nu vă pierdeți.

Pentru a ajunge la Miercurea Nirajului, puteți să călătoriți și cu autobuzul, stația fiind situată pe strada Livezeni, lângă Kaufland Târgu Mureș. Autobuzele circulă din oră în oră, pornind cu 10 minute înainte de fix.

Vă sfătuim să nu uitați că deși ne aflăm, totuși, în timpul celei mai călduroase luni ale anului, noaptea scad drastic temperaturile și ar fi bine să fiți echipați cu o geacă, preferabil impermeabilă (în caz de ploaie). Just in case. 

Un alt avantaj substanțial îl oferă lanternele, fie ele externe sau ale telefoanelor mobile. Pe timp de noapte, în pădure e beznă totală și e mai bine să evităm lipsa vizibilității în drum spre cort sau locurile de parcare.

Biletele pot fi achiziționate la intrarea în spațiul amenajat festivalului. Acestea costă 186 de lei (40 de Euro). Sâmbătă – și doar sâmbătă – vor fi puse în vânzare tichete de acces valabila până la finele evenimentului, iar prețul acestora va fi de 100 de lei.

Mâncarea și băuturile pe care le puteți achiziționa de la shopurile din interiorul festivalului sunt pregătite numai cu ingrediente naturale și multă dragoste tocmai de către familia Solar Seeds!

Organizatorii au pus la dispoziția voastră harta festivalului, în acest mod urmând să nu aveți nicio dificultate în a vă descurca prin spațiul natural și sălbatic din Silea Nirajului. Pentru mai multe informații, puteți trimite suna la numerele Info line: 0772 014 930 și  0758 541 527. Semnalul e slab, de aceea vă recomandăm să trimiteți mesaje în caz că nu vi se răspunde la apel.

În încheiere, vă transmitem că ne așteaptă câteva zile senzaționale la Solar Seeds in Transylvania și suntem extrem de fericiți că le vom petrece împreună. Namaste!

Rate this post

Leave a comment