Spectacol marca AVi la Medifun 2017!

Acest sfârșit de săptămână va consemna o nouă ediție a festivalului studenților mureșeni, Medifun. DJii rezidenți AVi vor fi prezenți pe baricade, urmând să împartă cu muzică bună și vibrații pozitive pe scenele festivalului.

Gojira & Planet H, Macanache, K-lu și dragul nostru DJ Sauce vor electriza întreg orașul începând de joi și până duminică, pentru că Medifun e genul de eveniment care va implica nu doar studenții, ci întreaga populație a orașului. Și pentru că e un eveniment dedicat mureșenilor, nu puteau lipsi tocmai cei mai talentați DJ din Târgu-Mureș de pe scenele ce vor fi amenajate special pentru festivalul studenților.

Nu vă putem oferi locația exactă a petrecerilor, pentru că acestea vor avea loc în spații ce vor fi făcute publice cu puțin timp înainte de începerea lor.

Cert e că vineri dimineață (4:00AM), Macarie și Erik vor mixa B2B, fiind urmați de Addo și de bunul său prieten Vygo, sâmbătă dimineață (4:00AM). Festivalul va fi încheiat, practic, de iON și Scopter, care vor face din nou pereche pe timp de zi, după experiențele precedente de la Electric Castle sau Laboratorul de Techno.

Puține experiențe sunt mai plăcute decât un răsărit de soare pe ritmuri de techno, adică exact ceea ce le-au pregătit organizatorii miilor de participanți anunțați la ediția din acest an a Medifunului.

Biletele pentru o zi de Medifun costă 35 de lei, în timp ce abonamentele care asigură accesul pe toată durata manifestării pot fi achiziționate cu 90 de lei.

Mai multe detalii găsiți pe eventul de pe Facebook. Se anunță, așadar, un Medifun în care accentul pe FUN e dat și de către DJii rezidenți AVi, garanții unei petreceri încununate cu succes.

Distracție plăcută! 🙂

Rate this post

Leave a comment