the DJ desk
 
 
 
the DJ desk

Sondaj avimⓐg : Ce DJ român apreciezi cel mai mult?

avimⓐg .net este un proiect născut din dragoste pentru muzica electronică underground. 

Ne dorim să le oferim fanilor de techno/house/minimal și alte genuri muzicale conexe un spațiu de informare și promovare a principalelor evenimente organizate în zona Mureșului, păstrând un loc special și festivalurilor ce se desfășoară la nivel național și care atrag anual zeci de mii de participanți din întreaga lume.

Fără voi nu am exista și vă mulțumim pentru susținerea de care ați dat dovadă încă de la apariția avimⓐg .net, participând în masă la party-urile de la AVi sau de la fosta uzină Foto (cu care ne vom reîntâlni spre finele lunii, dar ăsta e un secret și rămâne între noi, ok?)

Tocmai pentru a vă cunoaște mai bine preferințele în materie de muzică, am creat un sondaj de opinie pe grupul nostru de Facebook (ⓐⓥⓘⓜⓐⓖ.net ❂ Club AVi ❂ ⒶⓋⓘ Techno ⓒⓡⓔⓦ ❂), în care vă întrebăm – scurt și la obiect – care e DJ-ul român pe care îl apreciați cel mai tare.

Vă invităm să vă exprimați opiniile pe grup, aici, iar noi vă promitem că vom face tot ce ne stă în putință să vă satisfacem poftele muzicale 😀

Poate deloc neașteptat, Barac se află în topul preferințelor până în clipa de față, urmat de Raresh Priku si de Herodot, la distanță nu foarte mare. 

Evident, opțiuni sunt destule, întrucât România este un izvor nesecat de artiști (DJ și producători) care fac din această scenă una dintre cele mai apreciate la nivel mondial. Sunteți liberi să adaugați opțiunile voastre.

Tu ce DJ român apreciezi cel mai mult? Votează acum! Vrem să aflăm opinia ta!
Acest sondaj va fi activ pana la sfarsitul anului 2017.

 

Rate this post

Leave a comment