Solar Seeds aduce techno și zâmbete la Mureș în luna lui Gustar

Unul dintre cele mai interesante festivaluri de muzică electronică underground organizate pe meleaguri mureșene stă să înceapă. Între 22 și 26 August, fanii sunt așteptați la Șilea Nirajului (detalii, aici) pentru o întâlnire cu peisajele de basm din zonă și cu muzica unor artiști senzaționali, precum Herodot, Mihai Pol, Charlie, Vid sau caLLy, între mulți alții.

Am intrat oficial în luna lui Gustar, cum e cunoscută în tradiția populară luna August, iar motivul pentru care am optat pentru exprimarea retro e foarte simplu. Ca și-n viață, totul se leagă.

Gustar se zice că vine de la ”gust”; gustul poamelor care se coc în această ultimă lună de vară. Numele de August vine de la primul împărat roman, Cezar August.

Luna August are 31 de zile, ca şi luna Iulie, deoarece Cezar August a vrut să nu aibă mai puţine zile decât luna lui Iulius Cezar. Și dacă suntem la Cezar August, vă anunțăm pe această cale că după Solar Seeds ne așteaptă unul dintre cele mai spectaculoase Laboratoare de Techno organizate vreodată, cu… Cezar în prim plan! Da, ACEL Cezar!

Detalii, deocamdată, pe eventul de Facebook, aici, urmând să revenim cu toate informațiile premergătoare unui party de asemenea nivel în zilele următoare.

Ideea e că El Cezere, unul dintre cei mai apreciați DJ și producători de muzică electronică din istorie, revine după foarte mulți ani la Târgu-Mureș. Și nu vine singur, pentru că pe 31 August vom dansa alături de el, Paul Agripa, Macarie și iON! Stay tuned for more!

Revenind la Solar Seeds, abia așteptăm să vă vedem pe toți în fața Scenei Deep, unde i-am invitat pe Herodot, Mihai Pol, caLLy, Vid, Charlie, Vygo, Addo, Macarie, Volk, Scopter, Resa, iON, Lowkodi, Oana, Nemeș, Blaise, Razban, Cojoc, gabriL, Cerghi și Tepe. Aceștia ne vor dansa în mijlocul naturii sălbatice din Șilea Nirajului timp de cinci zile și cinci nopți, mai ceva ca-n basme!

Ne așteaptă, deci, un festival cum visam de mult pe meleagurile noastre. Detalii și mai multe informații legate de ambele scene și de activitățile puse la dispoziție celor prezenți de către organizatori veți găsi oricând pe eventul de Facebook al festivalului, aici.

Biletele costă 160 de lei (34 de Euro), până în data de 20 august. După acea dată, accesul în festival se va face cu 186 de lei (40 de Euro), inclusiv la intrarea în festival.

Biletele la Solar Seeds sunt disponibile pe livetickets.ro, aici, deci grăbiți-vă!

Chiar dacă distanța față de Târgu-Mureș e mică, nici 40 de kilometri, vă recomandăm să veniți cu corturile la festival, pentru o experiență completă în mijlocul naturii.

Un asemenea festival merită să fie trăit în totalitate acolo, iar vremea va ține, cel mai probabil, cu noi.

Un motiv în plus pentru a scăpa de canicula ce ne va topi între betoanele urbane și de a evada în natură, la Șilea Nirajului.

Pentru mai multe detalii, dar și dacă aveți nevoie de informații organizatorice, să le zicem așa, organizatorii festivalului vă așteaptă pe eventul de Facebook, aici.

Pozele vorbesc de la sine despre cât de frumos e locul ales de organizatori pentru Solar Seeds in Transylvania. Ne vedem acolo! 🙂

 

 

Rate this post

Leave a comment