SKEMA de weekend la cota 1400 cu Valentino Kanzyani, Piticu, Herodot, Arapu, Charlie și Gescu!

Ce poate fi mai plăcut într-un weekend gri de toamnă decât un maraton muzical alături de DJ fabuloși, departe de tumultul urban și într-un mediu natural paradisiac?

Tocmai de aceea, sâmbătă, 15 octombrie, cu începere de la orele 20.00, Hotelul Cota 1400 din Sinaia va fi gazda petrecerii SKEMA, care îi va avea în prim plan pe unii dintre cei mai apreciați DJ ai momentului:

– Valentino Kanzyani
https://www.facebook.com/djvalentinokanzyani/?fref=ts
– Piticu
https://www.facebook.com/Piticu.RO/?fref=ts
– Gescu
https://www.facebook.com/lungescus/?fref=ts
– Herodot
https://www.facebook.com/HerodotMusic/?fref=ts
– Arapu
https://www.facebook.com/arapuionut/?fref=ts
– Charlie
https://www.facebook.com/Charlie.WorldWideWeb/

Prețul biletului în avans este de 40 de lei. Biletele se pot achiziționa numai online pe site-ul http://www.livetickets.ro/skema1400. La fața locului un bilet va costa 60 de lei.

Iar dacă vreți să vă cazați chiar la cota 1400, hotelul cu același nume este destinația ideală. Pentru mai multe detalii puteti lua legătura cu organizatorii la office@skema.ro sau/și 0737.643.607.

Numărul biletelor este limitat, astfel că vă încurajăm să le achiziționați în avans.

Tot sâmbătă, dar la Târgu-Mureș, fanii muzicii techno sunt așteptați la AVi, normal, unde Resa și Addo promit să facă show, cu începere de la orele 23.00 și până dimineața. Biletele costă 10 lei pentru fete și 20 de lei pentru băieți.

Biletele se achiziționează în avans, evenimentul fiind unul cu caracter privat. Acestea costă 10 lei pentru fete, respectiv 20 pentru băieți și pentru a intra în posesia lor trebuie să luați legătura cu reprezentanții de PR ai clubului AVi pe Facebook sau pe adresa de email pr@avimag.net.

Rate this post

Leave a comment