SIT back and relax. LDT will be back next month!

Vineri noapte am trăit una dintre cele mai frumoase petreceri alături de voi, cele câteva sute de fani ai muzicii techno care au creat o atmosferă fantastică la Foto de la început și până la sfârșit. Vă mulțumim pentru că ne-ați fost alături și de această dată în număr foarte mare, continuând astfel tradiția inițiată în urmă cu trei ani.

Suntem pur și simplu încântați de comunitatea iubitorilor de techno care se dezvoltă și evoluează tot mai mult, de la an la an, în Mureș.

Priku, Nemeș și Cojoc ne-au oferit exact acel sound de care aveam nevoie pentru a petrece un weekend frumos de sfârșit de vară.

Ținând cont de faptul că schimbarea iminentă a anotimpului nu trebuie să reprezinte un blocaj insuperabil în calea pentru buna noastră dispoziție, v-am pregătit o surpriză de proporții!

Următorul Laborator de Techno al anului va avea loc pe 27 septembrie, iar veștile bune pentru voi nu se opresc aici!

Pentru ca surpriza să fie totală, vă aducem în spatele pupitrului un duo legendar românesc, SIT, alcătuit, desigur, din Vlad Caia și Cristi Cons. Lor li se vor alătura Mera și iON, urmând să petrecem o noapte albă senzațională împreună cu ei în inima cartierului Unirii.

Vom reveni, desigur, cu mai multe amănunte legate de lineup, dar până atunci am considerat că e important să știți de pe-acum că pe 27 septembrie cucerim înc-o dată fosta uzină Foto cu dans și muzică bună.

Veți avea acces mai rapid la toate noutățile referitoare la petrecerea de început de toamnă găzduită de fosta uzină Foto pe eventul de Facebook, așa că vă recomandăm să țineți aproape! Vom continua seria Laboratoarelor de Techno așa cum se cuvine!

https://soundcloud.com/guydapp/sets/musiknacht-4-sit-cristi-cons

Biletele necesare susținerii evenimentului se găsesc deja pe livetickets.ro. În primă instanță, acestea vor putea fi achiziționate cu 30 de lei până în data de 9 septembrie, urmând ca după acea dată biletele să poată fi achiziționate cu 40 de lei. În seara de 27 septembrie accesul la Foto va costa 50 de lei, urmând să fie disponibile și bilete la fața locului, dar în limita spațiului disponibil. 

https://soundcloud.com/playedby/sit-at-sunwaves-24-20082018

 

Rate this post

Leave a comment