Show total la Foto! Laboratorul de Techno 8 a fost epic!

Sute de fani ai muzicii techno s-au adunat vinerea trecută la fosta Uzină Foto, din cartierul Unirii, pentru episodul cu numărul opt al Laboratorului de Techno.

În ciuda faptului că ploaia cădea amenințător la Târgu-Mureș cu puțin timp înainte de începerea petrecerii, acest lucru nu i-a descurajat pe cei ce iubesc muzica electronică, iar atmosfera din Uzină a fost, ca de fiecare dată, senzațională!

Rând pe rând, Addo, Scopter, Ada Kaleh, Bread&Butter și iON au urcat la pupitrul de la Foto și le-au oferit un show muzical total celor prezenți, spectacolul vizual marca Japian reprezentând un alt highlight al party-ului.

Vom reveni în curând cu fotografii de la event, pentru că suntem siguri că aveți cu toții amintiri plăcute de vinerea trecută și multe dintre ele au fost imortalizate de către fotograful nostru.

Știm că vi se va face dor de Uzină cât de curând și din acest motiv vă anunțăm că vom reveni cu un nou Laborator de Techno, mai voinic și mai zâmbăreț, în trei săptămâni!

https://www.facebook.com/avimag.net/videos/1959994340698742/

Mai așteptăm puțin până să anunțăm lineup-ul, dar menționăm că îl vom avea alături pe probabil cel mai bun DJ/producer dat vreodată de orașul nostru întregii industrii a muzicii electronice.

Vă lăsăm pe voi să ghiciți despre cine este vorba.

Până atunci, vă mulțumim pentru suportul acordat Laboratorului de Techno 8, pentru participarea fantastică și pentru atmosfera incredibilă creată la Foto!

Ne revedem pe 6 iulie!

Rate this post

Leave a comment