Sfârșit de iulie cu aromă de techno la Citadela Festival

Unul dintre cele mai fermecătoare festivaluri de dată recentă organizate în țara noastră, Citadela Festival, va avea loc la Cetatea Deva în perioada 26-28 iulie, iar Avimag va avea un reprezentant de marcă în lineup-ul evenimentului.

Cetatea Deva îmbracă straie de sărbătoare cu ocazia festivalului ce-i va aduce în fața fanilor muzicii electronice pe Nu Zău, Sepp (îi amintim primii deoarece ne vom întâlni cu ei vineri, la Foto, cu ocazia Laboratorului de Techno #14), Varhat, Sit, caLLy, Cosmjn, Praslesh, Lizz, Priku, Premiesku, Bread & Butter, Mihigh, Motiv, Someșan, Primărie, Robinski, Gescu și mulți alții, iar noi ne mândrim cu prezența lui Lowkodi pe una din scenele festivalului.

Rezidentul nostru va fi în centrul atenției și mâine seară, la fosta uzină din Unirii, pentru primul Live Stream Avimag găzduit de Foto.

Accesul publicului la fosta uzină va fi permis începând cu ora 18:00, iar setul artistului mureșean va fi transmis live începând cu ora 20:00, muzica lui Lowkodi fiind disponibilă atât la fața locului, pentru membrii comunității Avimag (al căror acces la eveniment va fi gratuit), cât și pentru cei ce vor decide să ne urmărească din fața monitoarelor. Mai multe detalii vă sunt puse la dispoziție și pe event-ul de Facebook, aici.

Revenind la festivalul găzduit de Deva, Biletele la Citadela Festival costă 149 de lei în etapa aceasta, fiind disponibile pe bplr.ro/bilete, aici

Evident, organizatorii v-au pus la dispoziție nenumărate informații pe eventul de Facebook al festivalului, inclusiv informații despre lineup, programul manifestărilor și alte detalii utile, aici.

Cetatea Medievală din Deva urmează să primească mii de fani la cele trei scene special amenajate, urmând să fie epicentrul muzical al întregii zone timp de peste 48 de ore, timp în care muzica va răsuna puternic și fără încetare din boxe.

Un festival ce nu trebuie ratat, într-o zonă puțin obișnuită cu astfel de evenimente.

Tărâm virgin, cum l-am putea numi, ideal pentru fanii muzicii techno sătui de aceleași destinații anuale.

Rate this post

Leave a comment