Serile de joi sunt realmente speciale: LiveStream cu Stoik la AVi!

Continuă premierele în cel mai important club din Târgu-Mureș. După ce săptămâna trecută Cozmin ne-a încântat cu muzica lui, a venit momentul să facem loc unui alt tânăr artist la pupitrul din AVi pentru o nouă ediție a LiveStream-urilor Avimag.

De data aceasta va fi vorba de Stoik, un relativ newcomer al scenei muzicale românești underground, pe care prietenii noștri de la ABC îl recomandă cu încredere. I-am ascultat seturile și am rămas plăcut impresionați de ce știe tânărul, motiv în plus să fim entuziasmați de prezența sa în clubul nostru.

Ca de fiecare dată, setul va fi transmis live pe canalele Avimag, astfel că va putea fi urmărit și accesat de oriunde.

Totuși, începând cu ora 20:00 sunteți așteptați la AVi pentru a trăi cu adevărat experiența numită Stoik, mai ales că accesul membrilor comunității Avimag va fi gratuit. Dealtfel, nu vorbim despre o petrecere organizată joi seară, ci mai degrabă despre o seară de audiție de muzică bună, în compania prietenilor sau a persoanelor dragi. Bine… chiar și în condițiile astea tot e posibil să se lase cu after…

Detalii regăsiți pe eventul de Facebook, aici, unde sunteți invitați să vă arătați disponibilitatea.

Join in on the fun!

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Accesul persoanelor cu vârsta sub 18 ani este strict interzis!

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

Leave a comment