Sepp, Nu Zău și Macarie electrizează Uzina Foto! Pe 5 iulie e Laboratorul de Techno!

Cel de-al 14-lea episod al celui mai de succes serial de petreceri de muzică electronică organizate la Târgu-Mureș va debuta în seara de vineri, 5 iulie, începând cu ora 20:00 și până a doua zi. Abia așteptăm să-i avem din nou în spatele pupitrului pe unii dintre artiștii care și-au lăsat cea mai adâncă amprentă asupra urechilor noastre în trecut, Sepp, Nu Zău și Macarie.
Cei trei se cunosc bine, au mai cucerit în trecut o multitudine de pupitre împreună, iar pe 5 iulie au decis să își desăvârșească apropierea și potrivirea pe plan muzical prin cucerirea celei mai puternice redute ale orașului nostru, fosta uzină Foto din cartierul Unirii.
Evident, vă vom oferi o multitudine de informații legate de tripleta artistică prezentă la LDT#14 în zilele următoare, însă ce e evident încă de pe-acum este faptul că ne vom bucura de muzică electronică pe gustul nostru în spațiul special alocat sutelor de fani care vor umple hala fostei uzine.
Sepp și Nu Zău colaborează de foarte mult timp, fiind prieteni în viața de zi cu zi, fapt ce le-a ușurat accesul împreună la petreceri și festivaluri de pe întreg mapamondul, de la Statele Unite la Moscova. Având în spate ani întregi de evenimente petrecute împreună, avem încredere că, alături de Macarie, cei doi vor face show la uzină pe 5 iulie.
Băutura din belșug, spectacolul unic de visuals, preparatele delicioase ale prietenilor noștri de la Le Camion Delicieux, toate acestea și multe altele vor face parte din rețeta pregătită special pentru voi cu ocazia Laboratorului de Techno.
Ca de obicei, detaliile vă sunt puse la dispoziție și pe eventul de Facebook, aici. Vă recomandăm să vă arătați disponibilitatea, special pentru a primi în News Feed cele mai calde detalii despre party-ul de la Foto.
Biletele au fost deja puse în vânzare, acestea fiind disponibile deja pe livetickets.ro. Prețul tichetelor va fi de 35 de lei în avans, urmând ca, în cazul în care vor mai rămâne bilete disponibile și în seara evenimentului, acestea să poată fi achiziționate de la intrarea în uzină cu 45 de lei. Numărul biletelor va fi limitat în conformitate cu normele I.S.U., așadar vă recomandăm să vă grăbiți pentru a vi le achita. 
Ne pregătim ușor, dar sigur, pentru o nouă noapte albă absolut memorabilă în hala fostei uzine Foto din cartierul Unirii, o nouă filă din fermecătoarea poveste numită Laboratorul de Techno. Să fie veselie, așadar!
Rate this post

Leave a comment