Sepp, Crihan, Katu & Resa dau tonul vineri la Uzină! Party like it’s LDT9!

Se spune că autorii se întorc mereu la locul faptei, iar noi nu avem niciun motiv să ne abatem de la regulile nescrise ale lucrurilor. Revenim la fosta Uzină Foto, din cartierul Unirii, pentru o nouă filă din impresionanta carte de povești intitulată Laboratorul de Techno.

Vineri, cu începere de la ora 20:00, fanii muzicii techno din Târgu-Mureș și nu numai sunt așteptați la Uzină pentru Laboratorul de Techno 9, cel mai spectaculos party organizat în orașul nostru.

Cu Sepp, Crihan, Katu și Resa în prim plan, LDT9 se anunță de pe-acum a fi un prilej perfect pentru o noapte de dans si distracție cu cei dragi, în cea mai tare locație de petrecere existentă în Târgu-Mureș.

Sepp este o cunoștință mai veche de-a noastră și asta pentru că nu dăm greș niciodată atunci când îl avem alături. Modul în care ne face să plutim cu muzica lui îl recomandă ca fiind ingredientul perfect pentru un party de neuitat.

Profităm și de faptul că-l vom avea și pe Crihan alături de el ca să afirmăm fără teamă că greșim că acesta va fi cel mai tare party de care a avut Mureșul parte în prima sa jumătate de an.

Katu și Resa se cunosc bine, chiar dacă provin de pe continente diferite, chimia muzicală dintre cei doi recomandându-i pentru un Laborator de Techno ca-n povești.

Informații despre Laboratorul de Techno 9 găsiți pe Facebook, aici. Dealtfel, vă invităm să vă arătați acolo disponibilitatea pentru petrecerea de la Uzină, din 6 iulie. Veți avea astfel acces la cele mai importante detalii legate de LDT9.

Vom reveni cu detalii pe măsură ce ne vom apropia de data de 6 iulie, însă e foarte important să știți că biletele pot fi achiziționate online, pe site-ul livetickets.ro, prețul acestora fiind de 35 de lei.

În noaptea evenimentului veți putea să vă achiziționați bilete la intrarea în Uzină cu 40 de lei.

Sa nu va faceți griji legat de #mâncare, cei de la “Le Camion Délicieux” foodtruck, sunt prezenti la Uzina Foto cu cele mai gustoase mâncăruri.

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Accesul persoanelor cu vârsta sub 18 ani este strict interzis!

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

Le mulțumim pe această cale sponsorilor noștri: Reea, TomiDent și Coca-Cola, cu ajutorul cărora am acoperit până și ultimele detalii legate de organizarea unui event de asemenea anvergură.

Leave a comment