Seism muzical la AVi! Dan Andrei și Macarie ne vor cutremura din temelii!

Ne așteaptă un show de neuitat diseară în cel mai important club din Târgu-Mureș. Dan Andrei și Macarie vor cuceri pupitrul din AVi începând cu ora 23:00, în cea care se anunță a fi una dintre petrecerile memorabile găzduite de clubul nostru.

Dan Andrei vine în premieră la AVi, pentru a arăta publicului mureșean de ce e considerat unul dintre cei mai talentați DJ și produceri pe care țara noastră i-a dat muzicii electronice în ultimii ani.

Nu avea cum altfel din moment ce craioveanul a scos nenumărate piese sub tutela [a:rpia:r], trio-ul legendar al muzicii techno românești, apreciată peste tot în lume.

La numai 18 ani, în 2007, Dan Andrei participa alături de Rhadoo și Pedro la evenimentul care marca lansarea celui de-al doilea disc [a:rpia:r], o performanță demnă de Cartea Recordurilor.

Nu știm câți tineri încă aflați în băncile liceului se pot lăuda că au produs piese pentru unii dintre cei mai cunoscuți artiști de muzică electronică underground de pe întreg mapamondul.

Unitatea de masură a calității nu este top-ul, ci senzația pe care ți-o lasă muzica pe ringul de dans. Muzica lui Dan Andrei este foarte directă. La acel moment [când a fost descoperit n.r.], suna altfel decât tot ce auzisem până atunci”, spunea Rhadoo despre Dan Andrei într-un interviu.

Am așteptat mult să-l avem alături de Dan Andrei la AVi și era normal să-l invităm și pe Macarie la pupitru. Am făcut-o întocmai pentru a vedea la treabă un artist care a confirmat încrederea acordată și talentul nativ, cucerind lumea cu muzica sa și cu seturile sale fenomenale, în persoana lui Dan Andrei, și unul dintre tinerii DJ și producători români (fără să exagerăm!) cu un enorm potențial, în persoana lui Macarie.

Fiți pregătiți! Posibil să avem parte de un Big Bang muzical la AVi în noaptea asta, iar noi o să ne bucurăm, prin dans, de întreg spectacolul.

Biletul de susținere a evenimentului include consumația la bar, fiindu-vă puse la dispoziție două variante din care să o alegeți pe cea care vi se potrivește cel mai bine:

V1: 60 lei, din care 14 lei vor reprezenta consumația la bar (un token);
V2: 110 lei, din care 70 lei vor reprezenta consumația la bar (cinci tokenuri).

Accesul în club va fi permis până cel târziu la ora 3:30. Prețul unui token este de 14 lei, iar acestea vor fi disponibile la garderobă pe parcursul întregii nopți.

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Accesul persoanelor cu vârsta sub 18 ani este strict interzis!

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

https://soundcloud.com/alterhour/alter-hour-mix-series-macarie

Rate this post

Leave a comment