Secretul nostru? Mult techno live și o ceașcă de cafea!

A devenit un obicei deja ca în fiecare dimineață de marți și de joi să vă așteptăm la AVi pentru a servi împreună o cafea de specialitate excelentă.

Prietenii noștri de la 112 Coffee & Co. prăjesc boabele de cafea chiar aici, la Târgu-Mureș, iar rezultatul final este o cafea de specialitate ca la carte, considerată ca fiind cea mai bună din oraș. Dealtfel, franciza 112 este în strânsă legătură cu Transylvanian Barista Academy, prima instituție de acest gen din Ardeal și prima care a adus noțiunea de cafea de specialitate în orașul nostru. Cu siguranță mureșenii își amintesc de prima ”bicicletă de cafea” din oraș, degustările de cafea organizate pentru cunoscători sau simpli coffee aficionados ori, desigur, de cursurile la finele cărora tinerii au primit diplome de barista recunoscute.

Pasiunea pentru cafea este combustibilul care a dus la apariția primei francize din Târgu-Mureș dedicată cafelei și a cafenelei care va schimba modul în care mureșenii vor percepe cafeaua, ca băutură și experiență.

Vă invităm să lăsați deoparte activitățile matinale și să veniți la AVi pentru o pauză de cafea alături de colegi sau prieteni. Accesul la AVi este gratuit, iar detalii regăsiți și pe eventul de Facebook, aici.

Cert e că marți și joi, de la 10:00 la 14:00, cuvântul de ordine la AVi e cafeaua!

Și dacă tot vorbim despre joi, să ne îndreptăm atenția și asupra serii, pentru că începând cu ora 20:00 și până aproape de miezul nopții, Dirt Fun va servi un set live de techno transmis pe canalele Avimag.

Live Stream-ul cu Dirt Fun în prim plan va reprezenta un nou prilej pentru fanii muzicii electronice de a se bucura de prezența artistului în clubul nostru.

Anul trecut a zguduit clubul din temelii cu setul său, audiție plăcută:

Abia așteptăm să ascultăm ce ne-a pregătit de data aceasta! Ca de obicei, accesul membrilor comunității Avimag va fi liber. Mai multe detalii regăsiți pe eventul de Facebook.

Va fi cel de-al 68-lea Live Stream Avimag și promitem să nu ne oprim prea curând!

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Accesul persoanelor cu vârsta sub 18 ani este strict interzis! Accesul va fi permis numai până la ora 3:30, conform R.O.I. în vigoare.

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

https://soundcloud.com/deep-vibes-radio-show/deep-vibes-guest-dirt-fun-27052018

 

Rate this post

Leave a comment