Seara debutanților artiști la Uzina Foto

Art & The City și Avimag invită tinerii mureșeni talentați să se afirme în spațiul cultural de la Uzina Foto. Faci muzică, ai o trupă, pictezi sau faci artă vizuală/artă digitală, ești actor, faci stand-up și nu ai avut ocazia să perfomezi în fața publicului? La Uzina Foto vei avea șansa de a le arăta și celor din comunitatea noastră ce știi să faci și cât de bun ești. 

Vom organiza evenimente dedicate oamenilor talentați din Mureș care vor putea să se prezinte în premieră, off-line, în fața publicului. Evenimentul seara debutanților se va desfășura, în aer liber, la Uzina Foto din cartierul Unirii.

Ce trebuie să faci?

Ai un talent și faci sau vrei să faci lucruri deosebite? Nu îl ține pentru tine, spune-ne și arată-ne și nouă. 

Pentru a participa la Seara Debutanților de la Uzina Foto, scrie-ne un email: contact@avimag.net. În mail, te rugăm, să atașezi un scurt CV sau să ne scrii câteva cuvinte despre tine, despre ceea ce faci și despre ce ai vrea să prezinți în cadrul evenimentului. Ne poți trimite și link-uri cu paginile tale de social media sau canalul de YouTube. 

Ne poți contacta indiferent de domeniul artistic în care activezi sau în care dorești să-ți faci o carieră.  

După ce primim informațiile de la tine, îți vom răspunde și te vom anunța, când este programat evenimentul la care vei fi invitat.

Dacă cunoști persoane pe care ar merita să le invităm la Seara Debutanților, trimite-le link-ul 🙂

https://www.facebook.com/TVRTirguMures/videos/738257570281632/?extid=IOjnlH5MgRxwUuCt

Sponsorii acestui proiect/eveniment: Reea

Rate this post

Leave a comment