Scopter și R.AM pun AVi în mișcare vinerea viitoare

Luna mai se anunță încă de pe-acum a fi una de-a dreptul senzațională în cel mai important club din Târgu-Mureș. Scopter și R.AM vor pune stăpânire pe AVi în noaptea de vineri, 5 mai, în primul party al sezonului estival.

Mințile celor mai mulți dintre noi zboară către un weekend, sperăm noi, însorit, pe plaja din Mamaia, însă pasiunea care hrănește sufletele fanilor muzicii techno nu se stinge odată cu încheierea Sunwaves 21.

Scopter revine în a doua lui casă, avându-l alături pe R.AM, de la Cadenza Lab, un artist cu un potențial enorm și care promite să ne lase cu amintiri încântătoare în primul weekend veritabil al lunii mai.

Ad Finem este cel mai recent produs discografic al lui R.AM, iar dacă v-am făcut curioși, iată un mic preview pentru ceea ce urmează să se audă vinerea viitoare în AVi:

https://soundcloud.com/cadenzamusic/ram-ad-finem-cal032-teaser

Detalii despre eveniment găsiți aici: https://www.facebook.com/events/1436640539789985/


Acest eveniment este limitat la 80 de persoane, în concordanță cu normele I.S.U.

Pentru a intra în posesia brațărilor de acces la evenimentul de sâmbătă trebuie să luați legătura cu reprezentanții PR ai clubului AVi –>> Mara Nemeș, Andreea Achim (J’ai Bistrot), Scurtu Daniel sau să trimiteți un email la PR@avimag.net în acest sens.

 

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

►Prioritate pentru obținerea brățărilor de acces au persoanele care se regăsesc în baza noastră de date. Clubul AVi își rezervă dreptul de a-și selecta propria clientelă.

https://soundcloud.com/cadenzamusic/ram-soldedans-cal032-teaser

Rate this post

Leave a comment