Scopter și iON electrizează AVi sâmbătă noapte!

După un weekend de pauză, în care ne-am bucurat fie de Medifun, fie de Mioritmic, a sosit timpul să ne întoarcem la AVi pentru noi nopți albe, încărcate cu muzică electronică underground.

https://soundcloud.com/dinsubsol/dinsubsol-podcast-056-ion

Rezidenții noștri, Scopter și iON, revin sâmbătă noapte în această formulă în spatele pupitrului de la AVi după câteva luni de așteptare și la câteva zile după ce au închis Medifun-ul de anul acesta.

Nu uităm că tot ei au făcut o pereche spectaculoasă la Electric Castle, anul trecut, când nu puțini au fost cei ce au considerat day time-ul de la Booha Mansion ca fiind cel mai reușit moment din cadrul festivalului, mai ales că ploaia s-a oprit special pentru ca să se bucure toată lumea de muzică.

Suntem convinși că vom avea parte de o petrecere pe cinste și ne așteptăm la ca un număr cât mai mare de fani ai techno-ului să fie prezenți la AVi, mai ales că cei doi au fost mai mereu responsabili cu buna dispoziție la evenimentele Avimag.net la care au fost în prim plan.

Accesul se face după ora 23:00, cu 10 lei până la ora 1:00, respectiv 15 lei după această oră. Tokenurile pot fi achiziționate de la garderobă, prețul unuia fiind de 14 lei. Practic, totul e pregătit pentru ca voi, cei ce iubesc muzica techno, să vă simțiți ca acasă, adică exact așa cum e normal să vă simțiți la AVi.

Vă invităm să vă arătați disponibilitatea pentru Expoziția muzicală de sâmbătă pe eventul de pe Facebook.

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.
►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

https://soundcloud.com/ion-ion-ion/archie-hamilton-benson-herbert-systim-ion-remix

Rate this post

Leave a comment